Hmm, pina si RUFOn are un "departament zero" rezervat unei duzini de asa-zisi "alesi", daca nu stiai...

Deci, conf. anticului slagar
"Habar n-ai tu'...tra-la-la-la, tri-lu-li"... au fost, sint si-or mai fi nenumarate departamente tip
matrionuska-n cadrul DirSecuSt/SecRaI - din care totusi macar dumneata sint convins ca NU faci parte, in ciuda culturii + agerimii de exceptie, colega @Grifon (care sper sa nu-mi dai vreun Like dupa laude d-astea "stranii'' pt. un forum - romanesc mai ales.)
...In fine, departamentzelele astea au functionat bine-merci - in afara si fara vreo legatura cu "bisericutzele neoficiale" in nr. de 5-6 si-n prezent, fiecare cu aia a ma-sii (mai exact, ghidonate de interese=biznisuri specifice.)
Asta nu inseamna totusi ca DZ-ul cinamarez e
PiBuni, dupa cum mi-am mai dat cu parerea p-acilea. Pe la colturile
Cupolelor se zvoneste insa ca
cinamar-moonejii pun de-o noua cartulie cu placutze bilingve

dupa
Transylvania Sunrise (care musai trebuia sa sune... vampiric

pt. monocultura 'merigana), cu mai putzine yoghinisme da' cu o demonizare mai abitir a rusilor i
ncluded printre altele, in preajma
Event-ului.

De parca ar mai fi nevoie...
La personajul G.V-V nu mai revin (l-am puricat, desi nu prea profund, si-n mega-topicul despre moartea lui I.P. Culianu - din care cineva ar putea scoate, cu ceva extensie documentara, si-o carte). Si el insa, ca geolog "eso/ezo-reformatat'', stie macar cite ceva despre ce-i vorba realmente-n Bucegi (in niciun caz de tuneluri pina-n Tibet insa.)
Doar
inca una si ma duc totusi: GVV, in ciuda senilitatii lui aparent avansate, inca are un rol important in ghidonarea unor strategii geo-mioriti
co-colonialiste. Ceva de gen
zbigniewo-brzeszinskian (mda, numele asta mi-a stricat tastatura din nou

), chiar daca celebrele lui
"Dialoguri cu
inregistrate-ntr-o camera de hotel la-nceputul anilor '90" sint o pura inventie. Cine mi-a sasait asta insa (acum citiva ani ce-i drept), nu pot sa v-o spui - persoana importanta, deh.
...Si-n plus, fara dovezi palpabile-fishabile, as pune-o de [inca o] postare SF-istica, nu?!
P.S. - L.E. - absolut de acord (si nu de azi) cu ideea ta... principala, @Ganditorule - aia cf. careia
"Viitor cazut in cap pina cade mort" 
etc. ar fi si-o NADA care amesteca sferturi de adevar cu prezumtii incitante, in sperantza ajutarii cautatorilor-ramatorilor de DATE
"in the semi-know".
Printre care nu degeaba am presupus (cu argumente totusi) ca s-ar afla si celebrul V. Rudan - care nu-i neaparat un impostor funciarmente "dus", ci de multe ori n-a avut habar de semnificatia unor artefacte realmente gasite ori fenomene de-adevaratelea traite. "Calitatea" jalnica a ex-cursurilor dumisale, dar si-a web-site-ului sau imi sustin fara dubii parerea, in ciuda unor calitati RV indiscutabile pe care le- avut... si poate le mai are.