Autor Subiect: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0  (Citit de 38488 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #30 : 01 Septembrie 2011, 00:56:51 »
Hai sa-ncep intai cu ceva strict ontopic - si anume cu convingerea (iar convingeri - asta e, pina maine-poimaine cel putin mi-o mentin :-D) ca arhitectura cromozomiala de baza a "Omenirii 1.0" (respectiv dublul helix) nu-i schimbata nici in "caietul de sarcini" al proiectantilor Omenirii 2.0.
Presupun asta, nu doar ca o conexiune logica cu faptul ca nici macar experimentele eugenice ale nazistilor n-au atentat la structura de principiu a ADN-ului, chiar daca unele transmutari de "junk-DNA" in zone active erau se pare practicate - si nu doar in experimentele pe gemeni ale sinistrului dr. Mengele. :evil: Fiindca unii autori (ca John Lear) sustin cu date circumstantiale credibile ca savantii nazisti produceau clone umane inca de prin 1937. :-o

Actuala conceptie aproape perfecta de organizare a "memoriei celulare" - n-o spun eu, ci altii mai destepti ca mine - :lol: ar fi oricum nu doar greu, ci chiar imposibil sa fie schimbata din temelii (gen spirale cu 12 ramuri) fara riscul obtinerii unei cu totul alte forme de viatza decit OMUL - si chiar decit micutzul Alfie.
Zic aproape perfecta fiindca se stie deja ca unele imperfectiuni par sa fi fost intentionat incluse in "proiect" - probabil ca nu "ab ovo", ci pe parcursul derularii unor operatiuni succesive de reducere a longevitatii in primul rind si-a resurselor noastre metapsihice in al doilea rind, in functie de interese pe care numai EI, :-) creatorii si cumva "proprietarii" nostri le stiu.

Offtopic acum: chiar daca am stramosi ardeleni, tot mi s-ar parea deplasat sa aduc in vreo discutie argumente d-astea "tribaliste", :-D draga melanogaster36.
Fiindca in (prea) lunga-mi viatza m-am intersectat si cu "arieni" idioti, si cu "subumani" geniali, am incetat demult sa mai bag oamenii-n cutiutze cu blazoane pe capac.

Ti-as aduce drept contraargument la iluziile tale ardeleanofile :-D si oarece statistici ale marilor tzepe post-'89 contabilizate pe regiuni istorice - dar n-are vreun rost, fiindca probabil n-ai crede ca cele mai multe (incepind cu Caritas-ul, continuind cu demolarea industriei brasovene si terminind cu multiplele mangleli ale succesivelor grupari clujene) sint concentrate iegzact in "superiorul Ardeal". :-P
N-o sa fac deci politichie aici fiindca n-am facut vreodata nici in viatza reala, dar tin sa-ti reamintesc ca fosta ta iritare - la fel de nejustificata ca prezenta - nu tinea de vreo etalare "sudista" de idei, ci tot de confuzia andrisant-destinatar. Fiindca si-atunci criticam doar usuratatea aberatiilor jurnalistilor de tabloid ("intreaga Europa ingropata de-un vulcan"), fara sa fac vreo trimitere la autorul postarii linkului respectiv.

...Iar de unde-ti veni ideea c-as pretinde atingerea vreunei stachete arogant asumate, :roll: nici nu te mai intreb.
Macar fiindca incerc in ultima vreme sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, gindind implicit ca orice dispute inflamante ramin incrustate intr-un matrix karmic nasol. :-D
Inclusiv al aluia care are dreptate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline diluna_coa

 • Junior
 • *
 • Mesaje postate: 9
 • Gen: Femeie
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1
 • Likes Given: 83
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #31 : 01 Septembrie 2011, 02:32:42 »
Eiii, acum ca suntem cu totii de acord ca trebuie sa filtram bine informatiile, indiferent din ce zona vin ele, sa dam deoparte balastul din textul citat de mine (zeci de spirale adn, copii indigo - care nu-s neaparat copii ca varsta, pot fi tineri sau maturi, cred ca termenul mai potrivit ar fi fost de "descendenti", referindu-se ultimele generatii, cele mai noi), Sa ne referim la fond si nu la forma,
 Si sa ne intoarcem la oile noastre  :lol: alea clonate sau hibrizi, trecand peste unele "distorsiuni"  :-D ale liniei de baza a topicului

Insa , cei ce s-au jucat de-a creatia nu erau nici ei perfecti , si ei erau si sunt in cautarea Divinitatii . In corpurile clonate au intrat , nu stiu cum sa le numesc altfel decat spirite-entitati din alte zone , alte dimensiuni , alte timpuri  :roll: Si asa a inceput nivelul patru .
Nivelul patru inseamna constiinta proprie , inseamna putere de creatie si transpunerea acestei puteri creative in forme fizice sau spirituale . Inseamna dobandirea unei profunzimi mentale si psihice si chiar spirituale .

Ce a mai ramas din clonele initiale ? O asemanare fizica , un procent semnificativ de anomalii  fizice la nastere , blocaje mentale care incep a fi depasite - unele  :-D - imperfectiuni si ramanerea in stand-by a unui mare procent din posibilitatile creierului si chiar ale trupului fizic .
Ce avem in plus fata de clonele initiale ? 

Nimic in plus, doar multe in minus probabil.

De exemplu cum ar putea fi interpretate lucrurile:
"se nasc cu amprenta de .... până la 48 de spirale de ADN ale Rasei Elder (Strămosilor) de Oameni Orafim"

4.0:
-deci au existat stramosii rasa Elder - cei mai tari, cu 48  spirale- care nu mai exista (?) care au involuat in "Oamenii" Orafim (Maestri Inaltati) cu  30 pana la 48 spirale.  Spiralele numite aici si "coduri de ascensiune prin care se poate întrupa identitatea de Avatar si constiinta se poate extinde în nivelurile de identitate a Maestrilor Înăltati". (Oare asta sa fie scopul? ei sa se poata intrupa sau constriintele extinse sa se poata intoarce/ascensiona la ei pline de informatia capatata de-a lungul existentelor planetare? nu stiu)

3.0:
- Orafim astia  s-au apucat de inginerii genetice creind din ei insisi 2 linii diferite, antagonice, probabil pt. echilibru, una Nephilim(+) si una Anunnaki(-), trimitandu-le sa-si creeze fiecare in felul lor subspecii de corpuri/vehicule dar cu amprenta ADN compatibila cu ei deci si cu cu Stramosii

2.0
- pe Terra au nimerit Nephilim gasind material genetic bun de prelucrat, de unde rezulta combinatia initiala Nephilim /Om

1.0
-dar cum Anunnaki n-aveau stare in treba lor, iacata s-au bagat peste creatia Nephilimilor de pe Terra,  insinuindu-se si ei alaturi de Nephilim in corpul fizic al sub-rasei Nephilim/Om, producand deci distorsiuni genetice Annunaki în ambele rase - Nephilim si Umana ("Deoarece omenirea contemporană poartă multe mutatii ADN si distorsiuni Literă de Foc") Bla, bla, bla.

Adica am involuat.
Acum trebuie sa evoluam la loc  :-o ? "crearea unei noi linii de rasă prin care poate re-evolua o rasă străveche înapoi în lumină"  (ma rog lumina sau frecventa inalta sau depinde de cum a fost tradus)

Tre' sa alegem deci ce parte din noi insine lasam sa se manifeste anuland-o pe cealalta - Nephilim sau Anunnaki?

Mai amintesc si ca "În cazul în care codul lor (nostru) genetic se activează asa cum trebuie si nu sunt identificati de companiile de medicamente Illuminati a căror scop este să OPREASCĂ această dezvoltare evolutivă, ei au potentialul schimbării de forme, al transmutării celulare, ascensiunii si teleportării inter-temporale" etc.
Adica "oculta" sa fie pro partea Anunnaki din noi?


...Sau totul este exact invers si pe dos?
« Ultima Modificare: 01 Septembrie 2011, 02:44:57 de diluna_coa »
Daca crezi si nu exista n-ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si exista atunci ai pierdut totul.

Offline Siberia

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,297
 • Gen: Femeie
 • The same old Song...
  • Vezi Profilul
 • Liked: 94
 • Likes Given: 2009
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #32 : 01 Septembrie 2011, 12:12:38 »
O sa mai raspund o singura data pe acest topic si va voi avertiza din start asupra unor factori:
 - nu voi folosi termeni: academici (lanturi de ADN, molecule, proteine, materie, antimaterie, etc), straini (chakre, koundalini, etc.) si nici New Age (copii indigo, copiii stelelor, avatar, maestrii inaltati, etc)
 - nu voi folosi videoclipuri YT, linkuri catre site-uri de inaltare a constiintei, etc
 - raspunsul va fi lung fiindca va fi o viziune globala (la scoala am fost invatati sa luam un intreg si sa-l disecam pentru a analiza fiecare parte individual, dar rareori sau mai deloc am fost invatati sa luam concluziile analizelor partilor si sa reconstruim intregul pentru a avea o viziune si o concluzie generala)
 - cine nu are rabdare sa citeasca tot, e liber sa Ha! ha! ha! Elenistic dupa primele randuri  :-D


Sa incepem deci.
   Intr-un alt subiect vorbeam despre ciclitatea din univers. In acest subiect o sa vorbesc si despre simetria creatiei pentru a putea imbina cele doua notiuni.
   Parerea mea este ca in toata creatia (creatia universala) exista o simetrie. Aceasta simetrie este descrisa sub diferite forme - Yin / Yang, Intuneric / Lumina, Rau / Bun, Negru / Alb, Rai / Iad, Negativ / Pozitiv, etc. Incepand cu textele antice, si luand ca exemplu textele gnostice cu privire la creatie, veti vedea aceasta simetrie descrisa pe trepte ierarhice "precum in cer, asa si pe pamant", acelasi numar de ingeri, de ceruri, etc se observa si in lumina si in intuneric sau in materie.
   Sa ne inchipuim totul sub forma unei strazi cu (sa zicem) 18 benzi: 6 benzi de culoare neagra, 6 benzi de culoare gri si 6 benzi de culoare alba. Ati inteles deja ca cele 6 benzi negre reprezinta Intunericul - materia inerta / antimateria , cele 6 benzi albe reprezinta Lumina - viata / cunoasterea  iar cele 6 benzi gri reprezinta Materia animata de viata (ne putem inchipui tot acest tablou si ca o sfera formata din 18 invelisuri, si ca doua cercuri unul alb si unul negru care se intersecteaza formand zona gri).
   Am ales aceasta modalitate pentru a putea vizualiza ceea ce vreau sa adaug: prin regula simetriei, exista doua forte antagonice - una pozitiva si una negativa / lumina si intuneric - iar aceste doua forte se anuleaza reciproc (lumina distruge intunericul / intunericul absoarbe lumina). Pentru ca totul sa functioneze perfect, trebuie sa existe un echilibru, iar acest echilibru este dat de zona gri, zona tampon dintre cele doua forte, zona unde se exercita creatia ambelor forte, zona Materiei vii (imaginati-va acuma doi magneti cu poli opusi care se atrag reciproc iar in mijlocul distantei dintre ei niste pilitura de fier - zona materiala - si veti observa ca toate transformarile sunt vizibile doar in pilitura de fier, in materie, in functie de intensitatea fiecarei forte care actioneaza asupra ei).
   Deci, creatia se exercita pe mai multe planuri (in functie de intensitatea energie creatoare) atat in plan pozitiv cat si in plan negativ, prin urmare aceste forte vor crea in materia vie atat rase dedicate fortelor pozitive cat si rase dedicate fortelor negative.
   Un punct foarte important de clarificat este urmatorul: forta luminii este dedicata Vietii, iar forta intunericului este dedicata Materiei.
   Acum sa revenim putin la Elders, Watchers si Oameni.
   Creatia a inceput de la o intensitate energetica foarte mare, si pe masura expansiunii sale creatoare, aceasta intensitate a slabit tot mai mult. De aceea avem stratificari in zona luminoasa, de aceea primul Adam a fost de lumina, fiindca primul strat al creatiei a fost realizat intr-o frecventa foarte ridicata si pe masura ce s-au creat prin ciclitate alte straturi, fiecare strat urmator a fost creat intr-o frecventa mai mica (ciclitatea este importanta, fiindca fiecare creatie ajunge la un stadiu de maturitate in care la randul ei creaza si tot asa). Conform acestui principiu, avem Adam de Lumina (Elders) pe treptele superioare de Lumina (10, 11, 12) si Watchers (entitati care se pot materializa in zona Gri pe treptele (7, 8, 9), pe treptele din zona Gri il avem pe Adam Pamantean - din materie animata de viata -  (1, 2, 3, 4, 5, 6) si in zona Intunericului avem Materie inerta pe treptele (-1, -2, -3) si Intuneric Total (ceva gen gaura neagra) cu forte AntiElders  :-D pe treptele (-4, -5, -6)
   Nu intervin cu descrierea acestor entitati sau cu numararea lanturilor de ADN, fiindca nu cred ca cineva din zona noastra Gri a reusit sa supuna analizelor de orice fel o entitate din zona de Lumina sau din zona de Intuneric, dar pot admite orice posibilitate din punct de vedere morfologic ale acestor entitati / rase.
   Sa discutam acum despre zona in care ne aflam noi, zona Gri. Adam pamanteanul a fost creat de zona Intunericului ca raspuns la Adam de Lumina (in sens filozofic, zona gri a Materiei a fost creata din intentia zonei Intunericului de-a distruge Lumina, iar intunecarea Luminii se putea obtine doar prin manipularea ei cu ajutorul materiei - materia absorband o parte din Lumina si astfel realizand un con de umbra in care fortele Intunericului pot actiona impreuna cu fortele Luminii / fortele Intunericului nu pot actiona direct asupra fortelor Luminii in lipsa acestui con de umbra, fiindca lumina distruge intunericul). Acest Adam pamanteanul fiind creat in zona gri de catre fortele Intunericului, a fost mai intai materie inerta, apoi fortele Luminii i-au insuflat viata. Prin logica ciclitatii creatiei, tot ceea ce creaza Adam pamanteanul se situeaza pe o treapta inferioara lui, scazand frecventa energetica cu fiecare treapta a creatiei - acest tip de creatie reprezinta un ciclu natural. Stiind ca aceasta zona Gri este totodata si locul de joaca ale fortelor Luminii si Intunericului, aceste forte pot interveni oricand asupra materiei transformand-o/manipuland-o - acest tip de creatie poate reprezenta o hibridizare.
   Hibridizarea poate fi produsa de ambele forte, rezultand rase mai evoluate spiritual si cu super-puteri Psi (prin interventia raselor superioare dedicate fortelor Luminii) sau din contra, rase evoluate din punct de vedere fizic sau super-tehnologizate (prin interventia raselor dedicate fortelor Intunericului).
   Tinand cont de fapTul ca materia poate fi vie doar daca asupra ei actioneaza si fortele Luminii si tinand cont de faptul ca fortele Intunericului nu pot intuneca lumina decat creand zone de umbre si marind aria de actiune in aceste zone (pana gri-ul devine negru), intentia acestor forte ale Intunericului poate fi pusa in practica doar manipuland rasele din zona gri si captand sufletele acestor rase (viata dobandita de la fortele Luminii). In acest scop au gasit variantele ingenioase de manipulare: magia neagra si religia. Magia neagra este instrumentul care face legatura cu fortele Intunericului de tipul AntiElders, religia este instrumentul care aduna suflete prin manipulare si obstructionarea Luminii (aici puteti pune semnul egal intre Lumina si Cunoastere). Pana la urma ce inseamna  Magia ? Magia consta in manipularea atentiei pentru ascunderea adevarului (adica manipularea Luminii / Cunoasterii).
   Revenind un pic la ceea ce percepem noi ca si creatie: Creatia pleaca din Lumina si prin micsorarea treptata a frecventei energiei creatoare, coboara in Intuneric. Totul fiind supus ciclitatii, odata coborata in Intuneric, creatia revine din nou la Lumina, si tot asa. Veti observa intr-o parte din textele religioase (de asta am spus intr-unul din raspunsurile precedente la acest subiect, ca nu trebuie sa aruncam totul la gunoi, pentru ca exista si informatii viabile si informatii distorsionate in vederea manipularii cunoasterii) ca Intunericul / Raul / Satana nu dispare niciodata, el este doar inchis pentru o anumita perioada dupa care este eliberat treptat, pentru a fi din nou inchis cand se incepe un nou ciclu existential sau creational.
   
   Nu ma astept ca toti colegii sa rezoneze cu parerile mele, dat fiind faptul ca fiecare dintre noi percepem lucrurile in mod diferit in functie de gradul de Lumina sau de Intuneric din fiecare. Cei care sunt foarte bine ancorati in "realiatea materiala" vor gasi probabil parerile mele ca fiind cam aberante - cu toate ca am incercat sa explic totul cat mai simplu si cat mai logic.
   Daca cumva raspunsul este greu de inteles, imi cer scuze... dar nu gasesc pe moment o alta forma in care sa-l expun
.
« Ultima Modificare: 01 Septembrie 2011, 12:25:28 de Siberia »
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #33 : 01 Septembrie 2011, 13:43:26 »
Interesant si poate just punctul tau de vedere, colega siberia, dar nu inteleg de ce ai inclus Religia in Fortele Intunericului...poate ai facut o eroare,astept justificarea ta.
Eu unul nu cred in ciclicitate,nu cred ca sintem monitorizati dintotdeauna de fiintele interdimensionale,sint convins ca ei au venit din lumea lor paralela foarte recent,ulterior primelor teste atomice din 1945,exploziile au creat niste brese si p-acolo intra si ies.
Cu siguranta si extraterestrii au venit tot foarte recent,tot din aceeasi cauza,exploziile atomice si nucleare si cred ca au interceptat primele unde radio si primele semnale video prin experimentele televiziunii germane.
Nu cred ca sintem opera nefilimilor,nu cred nici in bazaconiile lui sitchin cu hanunnaki,sumerieni si innuaki,nu cred ca Hitler mai traieste undeva ascuns,nu cred ca nemtii au reusit sa construiasca ozeneuri,nu cred in teoria vibratiilor, totul mi se pare legat direct de Religie,cred ca ingerii exista cit si dracii,noi sintem creatia lui Dumnezeu,cred ca Isus Cristos se va intoarce,cred in Apocalipsa si in Judecata de Apoi,cred ca nu exista decit oameni care au ales Biblia si implicit salvarea lor cit si satanisti vinduti diavolului care dezinformeaza pe rufon sau alte saituri similare sau care adera la Cultul Zeitei.
Apele se vor limpezi in curind si vom vedea cu totii clar.
Cazul micutului alfie e revelator de mostuozitatea abductiilor si a inseminarilor naturale sau artificiale efectuate de alieni,nu vad in ce anume alfie ar fi superior altor copii,vazind mecla lui as afirma chiar contrariul,e suficient sa te uiti o secunda la chipul lui,la forma capului si a gurii,a barbiei si a ochilor, pentru a identifica imediat autorii rapirii,si a pune un nume pe originea extraterestrilor care au operat hibridarea : ZETA RETICULI.
Acesti grey se joaca de-a Divinitatea,uneltele reptilienilor spera sa ia si ei o parte din tort dar vor plati amarnic foarte curind si ei si reptilele si satanistii lobotomizati, al caror suflet (corp astral,aura umana) e prizonier in recipiente ermetice. Printre temerarii care se incumeta la calatoria astrala, multi vor sfarsi prizonieri fara macar sa realizeze ca matricea memoriei lor sufletesti a fost transformata intr-un corp clonat, corpul astral deci,cu caracteristicile lui electromagnetice este "captat" de campuri controlate de fiintele negative,de "intunecati",se plaseaza matricea intr-un corp clonat nou,iar corpul original,impregnat de reziduri emotionale,este consumat,savurat,iar subiectului i se suprimeaza orice amintire legata de procesul de transfer.
Mai mentionez doar ca cei care sint crutati sint supusi unor operatii genetice complexe si astfel servesc de furnizor de organe compatibile genetic cu alienii.
Modelul de baza ales de grey si reptilieni pentru clonajul embrionar este intotdeauna de gen feminin.
Deci ei creeaza numai "femei" dar inrobesc,modifica si finalmente halesc orice pamintean,de orice sex,virsta sau aparenta fizica cu conditia sa nu fie prea "contaminat" cu reziduri sau toxine cum ar fi tabacul,alcoolul,drogurile,care persista in corpul omenesc si pentru ei numai e comestibil.

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #34 : 01 Septembrie 2011, 14:50:46 »
[....]nu cred ca nemtii au reusit sa construiasca ozeneuri,

[ET-Greys] inrobesc,modifica si finalmente halesc orice pamintean,de orice sex,virsta sau aparenta fizica cu conditia sa nu fie prea "contaminat" cu reziduri sau toxine cum ar fi tabacul,alcoolul,drogurile,care persista in corpul omenesc si pentru ei numai e comestibil.

1. Mult mai devreme de 2018 (Iron Sky prediction sucks :-D) o sa ma rogi sa-ti fiu traslator la aterizarea primului OZN nazist pe Coasta de Azur (ca pin-atunci vin si ma bronzez p-acolo). :lol:

2. Uite d-aia nu vreau sa ma las de fumat. :takeme:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline Siberia

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,297
 • Gen: Femeie
 • The same old Song...
  • Vezi Profilul
 • Liked: 94
 • Likes Given: 2009
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #35 : 01 Septembrie 2011, 15:02:45 »
   @calator astral, din punctul meu de vedere n-am facut o eroare incluzinad religia in instrumentele de manipulare ale fortelor Intunecate. Justificarea o gasesti oricum in raspunsul pe care deja l-ai citit.
   Daca vrei detalii care sa motiveze parerea mea asupra religiei, o sa ti le ofer dupa ce justifici si tu tot ceea ce ai scris in raspunsul tau. Explica-mi si mie logica prin care ai ajuns la asemenea pareri si prejudecati ca sa-mi dau si eu seama sub ce forma sa-ti ofer detaliile ca sa le intelegi cat mai bine.
   
   Ma intereseaza in special partea asta :

Citat
Modelul de baza ales de grey si reptilieni pentru clonajul embrionar este intotdeauna de gen feminin.
Deci ei creeaza numai "femei"
dar inrobesc,modifica si finalmente halesc orice pamintean,de orice sex,virsta sau aparenta fizica cu conditia sa nu fie prea "contaminat" cu reziduri sau toxine cum ar fi tabacul,alcoolul,drogurile,care persista in corpul omenesc si pentru ei numai e comestibil.
   
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #36 : 01 Septembrie 2011, 15:38:34 »
Siberia> toate postarile mele se bazeaza pe informatii sensibile provenind din domeniul de activitate al unor anumite structuri MILITARE care studiaza Stiintele de Frontiera si coopereaza direct cu grey'i si reptilienii.
E vorba de nivele de securitate dincolo de secret-top secret-ultrasecret.
Incepe de la "numai pentru ochi" /eyes only si merge pina la UMBRA, ASTRAL & SUBASTRAL,A.M.T.-Antrenament Militar Universal (proiecte interstelare mixte umani-extraterestri) si pina la STELLAR,G2-7Z si TRIAD.
Orice alta sursa,de oricare natura,religioasa,ezoterica,channeling,etc nu e credibila,totul e rodul imaginatiei sau expresia unor comunicari via umani prizonieri astral.
Extraterestrii incearca sa isi creeze o ISTORIE pe Terra,sa demonstreze intiietatea lor. Sitchin nu era decit un soarece de biblioteca nebun si manipulat,un abductee cu consemn si misiune.
Stiu ca FEMEIA este clonata exclusiv datorita cromozomilor xx,fiind imposibil pentru ei de a actiona eficace pe MASCULI, e o problema cromozomul y. Clonele rezultate sint deseori handicapati,tetraplegici,paralizati partial,cu o durata de viata foarte scurta,nu e cazul clonelor femei care sint (aproape) perfecte,cu exceptia aparatului digestiv,ele fiind obligate sa manince aproape exclusiv vegetale si sa vomite imediat,daca nu regurgiteaza hrana asimileaza toate proteinele si se fac cit dudul.

Offline Siberia

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,297
 • Gen: Femeie
 • The same old Song...
  • Vezi Profilul
 • Liked: 94
 • Likes Given: 2009
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #37 : 01 Septembrie 2011, 16:38:38 »
Orice alta sursa,de oricare natura,religioasa,ezoterica,channeling,etc nu e credibila,totul e rodul imaginatiei sau expresia unor comunicari via umani prizonieri astral.

Se pare ca ai gasit singur un raspuns, nu mai e nevoie de justificarea mea.

Cat despre restul raspunsului tau... ma abtin... No Comment ! si peste asta mai pun si stampila Cosmic Secret :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #38 : 01 Septembrie 2011, 16:50:09 »
Siberia> te joci cu cuvintele,faci pe naiva?!...pai una e lipsa de credibilitate si alta e obedienta la Forta Negativa (malefica,partea intunecata).
Nu imi place cind faci d-astea cu mine,te rog sa nu se mai repete. Nu manipula. Oricit de subtila ai fi nu ma poti fenta. Una e sa fii naiv,alta e sa fii RAU.

1. Mult mai devreme de 2018 (Iron Sky prediction sucks :-D) o sa ma rogi sa-ti fiu traslator la aterizarea primului OZN nazist pe Coasta de Azur (ca pin-atunci vin si ma bronzez p-acolo). :lol:

2. Uite d-aia nu vreau sa ma las de fumat. :takeme:
nu e nevoie sa-mi fii dolmetcher,vorbesc (si) aceasta limba.
Si eu ma lasasem de tigari,imbirligat de niste vrajitoare care mi-au spus ca altfel nu voi supravietui trecerii la o noua Constiinta colectiva, dar de cind stiu din sursa sigura si multipla repulsia lor fata de tutun am luat-o de la capat si mi-am regasit si o liniste interioara cit si pacea celui care nu se stie adulmecat,ma gindesc si la indienii shamani care intra in transa si comunica cu anumite entitati,protejati de fumul gros al pipelor. Acelasi rol protectiv il joaca si fumul rezultant din mirodeniile arse de popi sau preoti cit si de religiosii budisti,taoisti sau shintoisti.

Offline romulus

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,160
 • Gen: Bărbat
 • Adevarul este relativ...
  • Vezi Profilul
 • Liked: 141
 • Likes Given: 142
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #39 : 01 Septembrie 2011, 16:59:43 »
Citat
Orice alta sursa,de oricare natura,religioasa,ezoterica,channeling,etc nu e credibila,totul e rodul imaginatiei sau expresia unor comunicari via umani prizonieri astral.
sublinierea imi apartine
Nu te contrazic Monser Calator  asa o fi cum zici mai sus! Insa mie personal, o rutina suficient de lunga in domeniul informatiilor (si pana la urma chiar si numai bunul simt ) imi spun ca nu e bine/nu e logic/nu e normal / nu e cuser (alege varianta care iti convine) sa dai crezare UNEI SINGURE SURSE ! Insa decizia finala,  in ceea ce iei de bun si ce nu , este numai si numai a ta .
Am zis !
 
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Offline dab270277

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 221
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 8
 • Likes Given: 81
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #40 : 01 Septembrie 2011, 17:35:40 »
calatorule ... asa zisele surse ale tale nu vin cu nimic "nou si senzational". Eu nu am gasit nici un post al tau in care sa aflu lucruri in premiera care sa cutremure din temelii convingerile mele. Internetul este plin de astfel de povesti mai mult sau mai putin adevarate.


Hai ca deja o dam in reclama la tutun alcool si droguri :) Sa fim seriosi. Cei care intradevar sunt in contact cu "surse de incredere" nu se cearta aici pe forum. Doar observa ;)
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

calator astral

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #41 : 01 Septembrie 2011, 17:50:35 »
calatorule ... asa zisele surse ale tale nu vin cu nimic "nou si senzational". Eu nu am gasit nici un post al tau in care sa aflu lucruri in premiera care sa cutremure din temelii convingerile mele. Internetul este plin de astfel de povesti mai mult sau mai putin adevarate.


Hai ca deja o dam in reclama la tutun alcool si droguri :) Sa fim seriosi. Cei care intradevar sunt in contact cu "surse de incredere" nu se cearta aici pe forum. Doar observa ;)
dabule, mi se filfiie mie de observatiile tale. Nu stiu unde ai vazut tu chestiile astea pe internet,nu ma intereseaza. Aici sintem pe rufon si deocamdata nimeni in afara mea nu abordeaza subiectul din acest unghi.
Vezi ce ton utilizezi by the way nu ma lua la perpulis cu "asa-zise / asa nezise etc" ,doar EU vorbesc de asta,doar EU atentionez neatentii entuziasti.
E vorba de subiecte GRAVE. Faci obstructie Adevarului : vei fi eliminat.

Offline mr

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 825
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 617
 • Likes Given: 4711
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #42 : 01 Septembrie 2011, 18:09:54 »
calatorule..... citindu-te, inevitabil ajung cu gandul la abordarile unor useri gen xabre si tintin care tot sustineau ca "vad"/sau au surse (ale) adevarul(ui) adevarat. Nu mai ai decat un pas pana a ne face prosti pe fata. Asta e impresia mea. Convinge-ma ca nu-i asa!
Daca tot ai sursele astea, nu faci si tu un efort minim sa vorbesti si pe intelesul inteligentelor noastre reduse, umili populatori ai acestui forum? Daca desfasurarea adevaratelor evenimente, implicatiile adevaratelor parti motoare ne priveste direct si pe noi, nu crezi ca meritam sa stim (poate sa si intelegem) ce si de ce, cu ajutorul tau ....intermediar?
Daca este nevoie, te rugam frumos!
« Ultima Modificare: 01 Septembrie 2011, 18:12:52 de mr »
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

calator astral

 • Vizitator
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #43 : 01 Septembrie 2011, 18:19:23 »
@mr> ce anume nu ai inteles? Nu e limpede?
Iti raspund la absolut orice intrebare. Dar nu manipula si nu desemna tap ispasitor,okey?
Asta nu suport. Nimeni nu v-a facut "prosti",nimeni nu a jignit sau umilit pe cei care vor sa stie Adevarul,care e unul singur : esti cu Dumnezeu sau cu Satana,ai liberul arbitru sa ALEGI Binele sau Raul.

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,017
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2340
 • Likes Given: 5479
Re: Hibrizii sau Omenirea în versiunea 1.0
« Răspuns #44 : 01 Septembrie 2011, 18:24:45 »
Aleg libertatea fratzie, auzi? ii las pe cei doi destepti (Dumnezeu cu satana) sa se taie in sabii sau in ciorapi sa se miroasa ori in caise sa se masoare... treaba lor!!! si treaba mea!!!