Autor Subiect: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?  (Citit de 30277 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3804
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n MSM?
« Răspuns #60 : 01 Martie 2015, 12:18:05 »
La un anumit nivel nu mai exista diferența între BIO si AI mai mare decât între mâna stânga si cea dreapta , zic si eu acum. Problema ar fi de sincronizare a celor doua tipuri de inteligenta , de acceptare reciproca si de simbioza fiindcă astfel S-ar realiza "expulzarea" din o anume matrice.
   Spre folosul iarăși nu cred ca pot discerne singur ...deci, help me!  :-D
Hai sa-ncerc o prima bucata de raspuns (de fapt parere, ca nu-s ...Raspunzatorul :-D atoatestiutor.) Gulguta cu iz new-age despre o Federatie Galactica :star: in care [inca] n-am fi acceptati c-am fi inca agreso-zvircolaci pare a fi totusi doar partiala - repet, ca multe alte intoxi-povesti sifonate clar in media alternativa, desi fragmentar si-ntortocheat la ordinul anumitor baieti cu ochi albastri, experti in implantarea de informatii semi-adevarate si greu de filtrat dintre itzele povestii – ba chiar pseudo-religiei E.T. – servite Turmei si acceptate de noi treptat mai complet, desi pasiv-abulic.

S-aude deci prin tirg (ca sa nu zic "cu urechile proprii" ca iar as parea elitisto-transvers in universu' pervers :lol:) ca sintem totusi inclusi intr-o anume confrerie cosmica - una strict umanoida insa, la reuniunile careia participantii-s controlati strict sa nu fie "infestati" cu diverse tentacule I.A./A.I. nici macar la nivel subtil-psy (nu doar cu e-digi-gadgeturi deci.) P-acolo ar functiona si comandamentul/stat-major al presupusului NATO Kozmik, :ufo: fiindca [iarasi presupusele] civilizatii AI-cristalo-tubo-siliconice ar juca intr-adevar rolul de "lacuste galactice", :martiansad: inclusiv prin sistemul nostru solar si ar interfera nasparliu cu programul veghetoro-recolto-paznicilor nostri, indiferent care-ar fi el.

Filmele tip Terminator 1-2-3-4 n-ar fi asadar doar pure fictiuni, ci pregatiri subliminale pentru un posibil conflict "vizibil" cu AI - ca unul invizibil (la care Omenirea 2.0 e si ea parte) ar fi deja in curs de desfasurare. Poveste lunga, asa ca mai bag un episod in curind.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline socrate

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 170
 • Gen: Bărbat
 • Dreptatea, Nu a fost, Nu este si NU va fi religie
  • Vezi Profilul
 • Liked: 43
 • Likes Given: 500
Re: De ce-o fi tema ET-masonica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #61 : 01 Martie 2015, 13:43:32 »
Trecind totusi peste analiza notiunii de "bine general" ca-i prea lunga si relativa, e clar ca pseudo-democratia actuala nu-i multumeste deloc nici pe illumi-masoni, nici pe sefii lor [probabil] si ET, si IT (intraterestri, nu IT-isti :-D) - accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o

No, asa da,asa'mi place,din cateva "miscari" iscusite a RATIUNII sa trecut de la generalisim la concret,asta ca sa fie dovedita valida afirmatia...daca vrei cu adevarat,se poate,vreau sa spun,voluntar,involuntar ne "gadilam" reciproc la punctele "sensibile" si musai sa radem 'au sa ranjim  :-D :| ...fiind scopul in sine a acestei adunaturi ET.rufon-istice,asa socotiti fiind, de alte tipuri de rationari/caractere a altor persoane,noi socotindune persoane absolut normale in sfera GANDIRII si preocuparilor noastre.
Concret,colega Xanadron,data fiind afinitatea noastra de +51 si animozitatile ramase,la afirmatia ta:
.. accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o....
o sa raspund....din experintele personale,concrete prin care am fost trecut si fi sigur,Nu dupa"gusturile" mele....si sunt ferm convins,daca si tu sau alti colegi ar fi trecut prin acele experiente concrete ar fi gandit/afirmat la fel.
De altfel,in mod cert, fiecare dintre colegi a avut parte de un fel de initiere si experiente, mai aparte...altminteri,eu imi vdeam de "soferia clasica" si voi fiecare de domenilu vostru domestic....
Cu alte cuvine..pana mai ieri, alalta ieri,masoni erau priviti/intelesi ca niste ET...zei/d-zei dar datorita unui disclosure impus si efectele sale in stransa legatura cu ceea ce contine RATIONALISMUL,acest mit sa devalorizat si suntem in masura sa ridiculizam pe unii masoni,sa le spunem,inregimentatilor/dogmaticilor,sunteti prosti gramada etc....
Vreau sa spun, in aceste ultime postari.abys,Xanadron,fiulploi au punctat decisiv,argumentat si al obiect pe ipoteza/tema.....tema ET-masonica treptat mai prezenta-n media "normala"?....demoland "mitul masonic",care se dorea INTANGIBIL,asa vrea sa vad/aud antiteza la teza elaborata si daca nu,acesta in concretul,absolut....ne-am taia singuri craca de sub picioare....noi despre ce si cum sa mai povestim, in asteptarea,INEVITABILULUI....care ne exaspereaza pe multi...

Găștile politice sunt majoritar în loje. Așa ca cine pe cine deranjează? Chestia cu tiranul iluminat e maximum de nebunie. Dacă piramida nu redevine sferă atunci klar ne-a luat "locuitorul"/dracul În brațe pe toți Și o sa se așeze cu șezutul pe noi....in vârful piramidei. O altă insulta la adresa Adevărului.

Asa este....si "gastile" astea politic-o/masonice ce "politica" pun in aplicare....au un LIDER..... si care sunt rezultatele!?....
 Constatam o alta atitudine masonica care vrea sa demoleze/desfiinteze actuala "politica/masonica"(corporatie masonica) si implicit starile de lucruri aferente!?
 Ce a constatat,dedus o parte a masonerie iesita de sub sfera de influenta a "actualei masoneri" ?....
....Cartea „Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie” porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul.....si in atare situatie,care e solutia propusa de acestia?
.......este una singura. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat.
......Bunn...deci rezulta cu prisosinta faptul ca,aceasta Miscare Masonica Laica/Rationalista sau mai bine spus, aceasta Corporatie Masonica, aici incluzand  mijloace financiare,mass media etc...NU are un LIDER compatibil,pe masura LIDERULUI actualei organizatii/loji masonice/religioase,aflate la GUVERNARE.......
Sunt sigur ca actualul LIDER RELIGIOS a masonerie religioase/planetare e de factura ET.(d-zeu,sau un fel de d-zeu) si tot atat de sigur ca Nu locuieste in "ceruri" si ca isi face veacul prin loji masonice superioare celor cunoscute de noi,are desigur un trup energetic superior ....deci NU e invicibil cum ar vrea sa para sau cum a reusit pana acum, acest lucru.
A se folosi spre comparatie.....LIDERII, ET.in teren operational terran.....DAVID SI GOLIAT si aferentele comunitati....super blindatul "goliat" se credea invicibil,era zefemesitor si arogant....
....DAVID,dotat si el cu o armura mai putin vizibila dar eficace...ia dat sah mat impertinentului din doua mutari inteligente,bine corelate....
.....dar ce rost/ratiune ar fi avut lupta in lipsa comunitatilor aferente!?.....pt.cine?...pt.ce?

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3804
 • Likes Given: 12313
Mai trintesc o mega-postare concluziva inainte sa declar topicul asta inchis - din pdv-ul meu cel putin -, dupa o mica analiza retrospectiva (si clar subiectiva) a feedback-ului de pina acum, cu care n-are insa rost sa va mai agasez.

Deprimanta sau nu, concluzia (subliniez, doar a mea) ar fi ca “mai e mult pina departe”, in ciuda tsunami-ului de aparente Mini-Disclosures detectate prin media normala.
Mintzirea Turmei la scara globala zic eu c-o sa continue deci bine-mersi la fel de masiv - desi cu mici adaptari din mers, cerute tocmai de accesul atent monitorizat al masselor la noile gadgeturi (fiindca cine crede ca  noua interconectivitate umana AI-burdusita :evil: ar fi “cucerirea noastra” e cel putin naiv.)

Conglomeratul NWO-corporatisto-militaristo-financiaro-Breakaway-ist o sa-si vada asadar, in paralel cu omogenizarea noastra ADN—istica… in jos, de treburile lui exo-terrane, chiar daca frictiunile dintre diversele lui factiuni n-or sa dispara.
O Disclosure voluntar-oficiala n-are deci vreo sansa logica fie si doar din motivul haosului ramificat si incontrolabil pe care l-ar genera o declaratie (pur ipotetica) de genu’:
 

“V-am mintit zilnic de 70-80-100 [sau mai multi] ani pe tema ET/OZN. :-( :ufo: Aflati deci ca Ei-ET-ii nu doar exista, ci au si acorduri cu noi care le-au permis sa faca experimente pe voi – genetice, dar si macro-sociale, in plan fizic dar si subtil-energetic.
Dar asta nu-i totul, oameni buni – trebuie sa intelegeti ca si razboaiele perpetue, indoctrinarea intru dezbinare religioasa, ascunderea Free Energy, sclavia voastra perpetua prin indatorare, deturnarile de trilioane spre Black Projects din sudoarea voastra… si de fapt toate misculatiile ascunse de noi ne-au fost impuse de EI.

Totusi, am primit asigurari din partea Lor c-au fost benefice pentru evolutia voastra gradata, posibila din pacate doar prin suferintza si ignorantza. Din ce anume motive a fost nevoie de toate astea nu va putem explica insa, fiindca nici noi-guvernele nu prea avem habar, de la faraoni incoace.

Acu’, ca v-am luminat pe ici-pe colea, o s-o radem impacati spre alte planete impreuna cu servantii nostri credinciosi, unde trebuie sa continuam saga evolutiei voastre… fara voi, dar si pentru voi cumva, fiindca luam cu noi chintesentza existentzelor voastre doar aparent fade si inutile, distilate si inmagazinate de milenii in medii de stocare miraculoase si pentru noi, astia mai informati.

Hai pa, s-aveti o zi buna :lol: - desi n-am prea crede, ca va lasam mostenire o planeta paradita. Cu ceva eforturi o sa va mai tarati insa pe ea citiva ani sau poate chiar decenii. Nu va faceti mari griji insa, ca si sufletele voastre sint nemuritoare, chiar daca reciclate-n chinuri perpetue.”
« Ultima Modificare: 01 Martie 2015, 16:53:38 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline socrate

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 170
 • Gen: Bărbat
 • Dreptatea, Nu a fost, Nu este si NU va fi religie
  • Vezi Profilul
 • Liked: 43
 • Likes Given: 500
.....mda,bun,da...cam lung prologul, 'au mai bine spus prohodul.....
....mai pe scurt,concret si la obiect, ar fi.......apropoo, de FILOZOFIE, daca tot "filozofam" in cerc vicios.....pt.unii
....
Citat
Filozofia. O rută din mai multe drumuri, care conduce de nicăieri spre nimic.
Ambrose Bierce

....e dovedit,deocamdata....imposibila....
Citat
Filozofia,starea Naturala a Spiritului
Garret Imis

PS....posibil....si imposibil, finalizarea  actelor  de  GNDIRE FILOZOFICA...nitel mai profunde...cu subiect si predicat.. :wink:  :|  :-D

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,009
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2331
 • Likes Given: 5457
Nu sunt de părere că vreo inteligenta extraterestra impune guvernelor interzicerea tehnologiilor free energy. De fapt energia în sine e oricum libera doar ca e taxabila și prezentata ca fiind obținută sub o forma caraghioase și chiar penibilă cu un scop clar de control și dominare în vederea parcurgerii unei anumite agende.  Corporațiile nu au dorit introducerea libera pe piața a informațiilor reale. Totul a fost folosit în interese militare. Dar și acest aspect arata o alegere umana în a parcurge un drum pe o anumită cale către un deznodământ știut ori relevat cu mult timp în urma. Mințile tribale de atunci au alcătuit agenda și au dorit sa păstreze controlul. Tot ei cunoscând căile au făcut experimente sociale fiindcă au dorit sa cunoască sa înțeleagă cât și sa creeze un motor în 2 pistoane pentru a accelera tranziția către următoarea treapta în dezvoltarea civilizației umane. Dar acum lucrurile se complica fiindcă oamenii s-au emancipat, și după cum spunea și Rayden, informația circula, comunicarea intre minți e mult mai directa. Clar ca agenda trebuie adusa la zi.
  Pe de alta parte cine stăpânește călătoriile interstelare la viteze hiperluminice în mod automat călătorește și în afara timpului cunoscând deci ce efecte au anumite alegeri.
   Revenind la ideea topicului e adevărat ca e important ce prezinți ca știre sau filme. Înainte de 1989 prin anii 86 sau 87 apăruseră playerele  video și comentam toți după o vreme ce și cum vedeam pe filme. Adică vedeam un alt nivel de trai, gânduri și preocupări. ...vedeam mâncare și civilizație. Deci contează ce prezinți.

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3804
 • Likes Given: 12313
  (1) Nu sunt de părere că vreo inteligenta extraterestra impune guvernelor interzicerea tehnologiilor free energy.
  (2) Revenind la ideea topicului e adevărat ca e important ce prezinți ca știre sau filme. Înainte de 1989 prin anii 86 sau 87 apăruseră playerele  video și comentam toți după o vreme ce și cum vedeam pe filme. Adică vedeam un alt nivel de trai, gânduri și preocupări. ...vedeam mâncare și civilizație. Deci contează ce prezinți.
Uite cum am faci sa aiurez iar p-aici, compadre. Fiindca:

1. Nu-s deloc de parerea parerii tale :-D - Coana A.I. zic eu (gresit poate, evident) ca impune prin parghii jdemii - si nu de ieri-de azi - TOTUL asa-ziselor guverne.

2. O conta ce prezinti, nu zic ba, da' mai abitir ar conta ce permiti si/sau oferi (nu moca, normal, dar nici prin drenare la singe cum s-arata peisaju') neo-COLONIILOR post-89. Ca altfel tot ingropati in iluzii colorate raminem.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 882
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
  • Vezi Profilul
 • Liked: 595
 • Likes Given: 3044
  Cred că Il Separatio este în mare încurcătură !

Când apar prea mulţi extratereştrii poţi să pui în balanţă un număr egal de intratereştrii , masoniţi sau nu, dar ce contramăsuri ar fi opozabile Tiranului Luminat sau I. A. (care este o ..Coană  :wink:) - pentru reechilibrarea lumii acesteia ?
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,618
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2519
 • Likes Given: 5318
Separatorul este doar un job bine plătit  :lol:
Iar Catârul  este vărul lui.
Recomand

http://ro.maripersonalitati.wikia.com/wiki/Catarul
Si merge si Catârul lui Stanislav Lem
https://ilincabernea.wordpress.com/2010/05/17/stanislaw-lem/

Dupa părerea mea adevarata si "ză bestia bestiilor" IA este departe iarceea ce adumbreste Terra este doar la "Începutul Copilăriei "  8-)

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,009
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2331
 • Likes Given: 5457
C.oana I.nteligenta A.rtificial impune ce e drept cearceafuri de liste .

Offline Rayden

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 680
 • Gen: Bărbat
 • If I'm older than TIME and everlasting, who am I?
  • Vezi Profilul
 • Liked: 282
 • Likes Given: 289
apreciez parerile postate pe acest topic si cred, de asemenea, ca e un topic, o tema de discutie al naibii de interesanta.

raman la parerea ca acest disclosure se va produce secolul asta, nu cred ca in totalitate, dar in linii mari se va produce in jurul ideii ca nu suntem singuri in Univers, ca acesta abunda de viata si, de ce nu, ca putem explora la randul nostru acest vast spatiu, aceasta ultima frontiera!

mai cred ca vom face cunostiinta cu cel putin 2 - 3 rase sau specii extraterestre... viitorul imi va da dreptate!  :mrgreen:

in incheiere, as vrea sa postez un mic fragment peste care am dat pe net zilele astea:

„Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a rapit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind inconstienti de adevarata noastra putere si maretie. Dar toate astea sunt pe cale sa se schimbe!” Foster Gamble
"I am the light that is over all things. I am all: from me all came forth, and to me all attained. Split a piece of wood; I am there. Lift up the stone, and you will find me there."

Offline mm

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 616
  • Vezi Profilul
 • Liked: 608
 • Likes Given: 294
  Aceeasi parere cu Rayden. - Ca e topic f.f. interesant. In rest, daca luam in considerare numai faptele, in derularea lor de-a lungul istoriei (aflate in memoria) societatii noastre, evident ca nu suntem singurii din Univers (se stia asta inca din antichitate ca circulau ozneurile si atunci, ba stiam si de la tzara de la bunici caci vedeau si ei "nave zburatoare", isi povesteau, la sezatori, unii altora, intalniri cu fiinte ciudate, etc.), dar, aicea-i dar-ul, nimeni-ET nu a vrut sa ia legatura oficial cu societatea noastra.
  De aici deducem clar ca suntem atat de marginali incat nu ni se accepta decat statura de sclavi prizonieri. Toata societatea umana, istoric cunoscuta pana-n prezent, poate fi categorisita lejer ca o continua sclavie. In mod intentionat acesti nenumarati si diversi ET-ii (e de presupus/dedus) chiar ne-au mentinut la un anume nivel (ne)stiintific al cunoasterii (apropiat de primitivism) pe tot parcursul celor cateva mii de ani istorici, si ne mentin si actualmente in afara cunoasterii tehnice (free energy, si libera circulatie cosmica, deci lipsiti de libertate), intr-o stare al carei cuvant-cheie e temnitza, in asociere cu o suferinta perpetua. Astea sunt fapte, e drept raportate la pretentiile noastre, ale zilei de azi.

  Disclosure este o amanare sine-die, ce dureaza de 10.000 mii de ani, prin urmare nu poate fi decat intentionata. Schimbarea poate veni de la sine daca dobandesti cunoasterea [unii "(ne)alesi" chiar asta si fac pe spatele sclavilor]. De aceea, cea mai puternica arma, folosita - in mod evident - impotriva noastra, este privarea noastra de cunoastere. Si se intampla la toate nivelurile: comunitatea banala, in fabrici la servici(u), plan national si international, sistem solar, galactic, etc.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3804
 • Likes Given: 12313
Pe aceeasi linie a grabirii (?) unei pseudo-Disclosure, lacul Baikal si fenomenele ozenistice certe din/de pe linga el reapar in media "normala":

http://siberiantimes.com/other/others/features/f0077-aliens-and-ufos-at-worlds-deepest-lake/

Se pare ca pina si Spielberg e atras de zona:
"30 March 2015
Curious reports of extra-terrestrials pulling Steven Spielberg to Siberian jewel Baikal."


...De ce tocmai acum insa? Fiindca de ani buni tema-i discutata [pina si] pe RUFOn. :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/