Autor Subiect: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?  (Citit de 30964 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #15 : 17 Februarie 2015, 19:56:29 »
Hmm...
...de obicei kestiile serioase au raspunsuri simple si scurte
Pai exact ce asteapta "lumea" i se serveste - raspunsuri simple (si false, evident) la kestii hiper-complexe.

cel mai corect raspuns mi se pare cel dat de Rayden- chiar asta vroiam sa scriu si eu (de fapt am mai zis asta pe forum de mai multe ori):
" .. acest contact e iminent!"
cu o mica completare:
Disclosure program este in plina derulare !
...Program in plina derulare?! Pentru unii (mai ales RUFON-isti :lol:) e chiar demult incheiat.
Si, ca sa evit iar aceeasi capcana a simplismului pseudo-trezirii... intru o alta adormire, afirmatia "acest contact e iminent!"  e poate doar 5% adevarata - in sens de completa. Fiindca (iar e vb. doar de parerea mea "complicata" si inevitabil plicticoasa) The Contact o fi el iminent, dar o sa fie simultan strict controlat, partial si "iluzoriu" din 1001 pdv-uri - motiv pt care am si zis ca nu le pot epuiza in 2-3 postari... simple.
Doar nu crede cineva ca vreunul din aburitorii nostri pe felie ET-relationala o sa-si puna cenusa-n cap si-o sa se ceara singur la parnaie pentru minciunile si devalizarile-nspre Black Projects ET-related de toate culorile ale sudorii sau chiar a singelui nostru.

doar ca ritmul de derulare a etapelor e al naibii de lent comparativ cu dorinta noastra de a sti "The Truth about ETs"- si asta ca masele largi de bizoni furajati se modeleaza greu de tot
Nici nu mai conteaza ca-i lent, daca tot o sa fie apa de ploua. :-D Cu furajarea ideatica greoaie (daca nu chiar imposibila) a majoritatii "orbilor prin Gaza" sint perfect de acord - taman fiindca-i prea complexa pentru mintzi mentinute-n non-cizelare de milenii. Ba chiar conditionate-ntru idiotizare specializata mai abitir in ultima vreme.
Da' tot nu-i bai, fiindca ce zisei mai sus ar fi valabil doar in cazul (SF dupa Je) al unei Disclosure "pe bune".

Oricum dupa cum arata evolutia in domeniu suntem tot mai aproape de momentul Zero
..si tare mi-e ca ce o sa aflam o sa fie oleaca greu de digerat chiar si pentru unii ca noi- cei din tagma forumistilor Rufon...
nu vi se pare?
Da, sintem la un coltz de cotitura - da' tot degeaba. Si prea greu de digerat nu cred c-o sa fie tarasenia, fiindca scenariul pseudo-dezvaluirilor mincinoase e perfect calculat/calat pe tiparul unei medii ponderate... spre zero a gandirii omenirii bine pre-fragezite psy (ca d-aia dureaza atita pritocirea unei savori vagi de Disclosure).
Se vede oricum din avion ca nici Papa, nici Dalai-Lama sau Stephen Hawking (ca sa-i pomenim doar p-aia cu greutate-n MSM) n-au produs vreun shoc cuiva dind pe goarna chestii pregatitoare, dar nu tocmai "comode".
Iar Holywoodul nici atit, desi urmeaza o traiectorie treptat mai abrupta in aclimatizarea bizonautilor - pentru noile viziuni ale... vechilor campuri ale vanatorii vesnice, :-( clar. 
« Ultima Modificare: 17 Februarie 2015, 20:05:45 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n MSM ? - P.S.
« Răspuns #16 : 18 Februarie 2015, 13:01:49 »
Un P.S. scurt pina revin la sirul carcotelilor... complicate :lol: promise:
http://rt.com/usa/232463-obama-aide-ufo-failure/
...o stire care-a facut pe destui ufologi, new-ageri ori simpli guvizi simplist-entuziasti sa juiseze pe motiv de "V-am zis noi?! THE Disclosure e pe vine si-i sprijinita de multi decidenti la nivel inalt!"

Carcotasu' de JE vede insa lucrurile diametral opus, ba chiar venind in sprijinul ipotezelor mele (deprimant de enervante, stiu) - mai clar si pe puncte, ca sa pot fi "demolat" eventual mai sistematic: :-D

1. Daca avocatul-consilier obamez John Podesta zice ca "cel mai mare regret al perioadei lui de la Casa Alba a fost nereusita-n pornirea unei Disclosure" , inseamna logic ca:
a) Datele despre ET-OZN-etc exista, stie si el despre ele, dar "cineva" i-ar fi dat peste degete si-a tacut milc.
b) (subvarianta si mai credibila): Nici n-a trebuit de fapt sa taca, fiindca n-a avut vreodata intentia sa vorbeasca.
c) Si chiar daca ar fi avut vreun gind, el-Podesta a fost suficient de idiot sa nu gaseasca o cale de-a sifona macar unele chestii, dar e destul de vanitos ca sa posteze pe Twitter ce important si dashtept e el.
d) (Concluzie strict a mea): nici in c.r nu-l doare nici pe el, nici pe altii din haita lui de hiene de vreo Disclosure - poate doar cind o fi vorba de-o simulare demult programata.

2. Omu-i acu' consilierul campaniei electorale a lui Hilary Clinton (aka Hitlary, dupa unii :evil:) si promite la fel de parshiv ca "In viitorea configuratie politica va continua lupta pentru dezvaluirea adevarului din spatele misterului ocultat ET-OZN".

Sanchi + ete scartz-bis zic io din nou- fiindca si asta-i doar o alta promisiune perversa facuta doar in scopul cistigarii de votanti pentru coana Hitlary, inclusiv din rindurile mai-sus pomenitilor ozenauto-guvizi simplist-entuziasti.

Hai ca iar m-am lungit prea mult, dar o sa revin cu alte chestii -  tot enervant de complicate. :lol:
« Ultima Modificare: 18 Februarie 2015, 13:05:59 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,017
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2340
 • Likes Given: 5479
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #17 : 18 Februarie 2015, 14:16:24 »
  Doza servita e stabilita in functie de puterea de absorbție a maselor sau altfel spus de nivelul de conștientizare al acelor indivizi care polarizeaza o tendinta de aparitie a unei mase crtitice care ar putea influenta planurile actuale stabilite pe termen lung si care cuprindeau etape de 80 de ani in trecut, ajungandu-se in prezent la un segment de 30 de ani. De fapt nu dezvaluirea existentei vietii in univers e amanata ci renuntarea la combustibilii fosili si alte tehnologii greoaie si periculoase, care reprezinta motorul politico-economic actual.

Orice Disclosure real face ca de-a doua zi lucrurile sa nu mai fie vazute cum au fost pana atunci. Adio benzina, cur. electric, razboaie, religii sforaitoare, si un sistem politic ineficient. Ori...in prezent CORUPTIA isi are obarsia in crearea si mentinerea ideii de LIPSA a liberului arbitru. Adica TREBUIE sa credem ca in umbra e cineva care conduce face si drege iar noi restul suntem neputinciosi...asa ca hai sa tacem...sa facem mici gainarii...sa furam...sa mai pacalim pe unde putem ...ca vorba aceea...avem copii, probleme si trebuie sa ne descurcam cumva.

Nimic mai gresit! Pana cand o sa mai asteptam de la altii sa ne abureasca cu rezolvarea problemelor? Cand sunt consultati oamenii in legatura cu adevaratele probleme si agenda rezolvarilor , cu ce trebuie facut si in special cand?  Asteptarea si neimplicarea inseamna moarte sau o viata irosita in zadar.

Decat rugaciuni adresate zeilor, mai bine le cerem sa moara! Kill the Gods...

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 884
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
  • Vezi Profilul
 • Liked: 599
 • Likes Given: 3044
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #18 : 18 Februarie 2015, 18:14:48 »
Un om ilustru al umanităţii a ajuns la concluzia:

  ,, Dovezile că Dumnezeu există sunt şubrede dar ideia că El nu există e absurdă! ,,

 Consider ideea de al  tăia de pe God ,, de pe foaie,,   ca pe un... exces de Zen :wink:, în rest total de acord cu ce se întâmplă în cercul nostru strâmt.

Şi oarecum on topic - toată lumea forţează, inclusiv pe forumul de faţă,  legături de tandem în acţiuni  Putin / ISIS (care ar fi creaţie CIA ), cum ţinta geopolitică ar fi de fapt antrenarea Europei într-un război devastator, pentru zădărnicirea creării în zonă a unui bazin economic Euroasiatic în detrimentul celui din Pacific (Asia/SUA).

Nimeni nu a comentat însă, ultima acţiune a ISIS - decapitarea a 21 de egipteni creştini !!

Care e diferenţa în ai decapita sau ai da la lei? Care e noima? Nu erau nici occidentali nici agresori ai ISIS ? Cine e de fapt în spatele acţiunii?

Geana pe semne , dacă trufia nu v-a întunecat ochii !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline mm

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 616
  • Vezi Profilul
 • Liked: 608
 • Likes Given: 294
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #19 : 18 Februarie 2015, 19:07:36 »
Citat
Nimeni nu a comentat însă, ultima acţiune a ISIS - decapitarea a 21 de egipteni creştini !!
   In noianul de "fapte" de razboi (a nu se confunda cu "crime"), la cati morti sunt zilnic la bilant, poate a trecut nebagata in seama aceasta stire. Dar aici, in aceasta stire, este si o posibila explicatie a razboaielor desfasurate de preferinta in Europa (si cele mai tari): prigonirea crestinilor. Deoarece in Europa sunt cei mai multi crestini. In mediul teologic este o stire banala, in plus se considera ca Satana este vinovat. In Egipt erau in urma cu vreo 50 de ani cca 5% egipteni crestini, urmasii egiptenilor antici, si 95% egipteni arabi. Citeam undeva (au trecut niste zeci de ani) ca acesti crestini egipteni "se bucura" de statutul de paria in tara lor. N-am fost pe acolo, poate aceste informatii nu sunt corecte.

  Ca sa parafrazez ce ai spus, Sleah19: Multi se indoiesc de existenta lui Dumnezeu dar toti sunt convinsi de existenta Diavolului.

  De-abia la sfarsit am constatat ca-s offtopic, scuze!
« Ultima Modificare: 18 Februarie 2015, 19:10:48 de mm »
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica mai prezenta-n MSM? Doar D-zeu stie... :)
« Răspuns #20 : 18 Februarie 2015, 20:18:44 »
...Ce, cum, unde, cind? :-o Oi fi evadat deja din Matrix si nu-mi dau seama?! :lol: (c-as fi totusi pe topicul "razboaie-ntru cuvant"?)

Serios acu', ambii intru adevaraciune graiti, da-ndraznesc sa cred ca la parseci distantza de tema (derapajul pornind ce-i drept de la fratele SLEAH19 ).
Poate gresesc insa eu si trebuia sa-l includ pe Dumnezeu in conspiratia aburelii mass-media mainstream macar asa, tangential? Pai care-ar fi rostul - nu-i EL in toate?
Si pe care oare dintre Ei-Cei-Recunoscuti-Oficial sa-i implic speculativ? Ca unii din Ei (sint mai mult de 13 oricum) par sa fie favorabili unei Disclosure complete, iar altii - nexam.

Si mai serios insa, ca-ncep s-o iau si io razna - pina si-n topicul ala "vaticanezo-ET" am incercat sa evit orice atingere a sensibilitatilor religioase si-n orice caz n-am vreun gind sa mai abordez subiecte d-astea. Chiar daca, par egzampal, am aflat in ultima vreme ceva noutati, inclusiv despre "Biserica celor 3 Valahii", daca tot veni vorba de noi-crestinii ortodocsi macar prin Botez, da-n orice caz non-pupatori de moaste.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline mariusvlad

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 239
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 97
 • Likes Given: 444
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #21 : 19 Februarie 2015, 08:50:28 »
Mie imi pare ca stirea  cu cei 21 de creştini egipteni decapitati e subliminala. Tot incerc sa fac legatura intre acest numar 21 cu God,  crestini egipteni vs pagani, crime (era sa zic genocid).

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #22 : 19 Februarie 2015, 08:54:14 »
Mie imi pare ca stirea  cu cei 21 de creştini egipteni decapitati e subliminala. Tot incerc sa fac legatura intre acest numar 21 cu God,  crestini egipteni vs pagani, crime (era sa zic genocid).
Subliminala sau nu, stirea asta va duce-n mod sigur la ET-Disclosure. :-)
Sau nu. :lol:

Acu' pe bune si fara ironii: nu ma mai tineti in ceatza-tensiune, dragi colegi, si spuneti-mi odata daca ISIS e formata cumva din extraterestri si nu circula cu celebrele Toyote pick-up, ci-n farfurii zburatacitoare! :ufo:
Ca mai clar nu cred sa fi putut fi-n titlu: "tema ET-ozenistica" !!! :-o
« Ultima Modificare: 19 Februarie 2015, 09:02:29 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 884
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
  • Vezi Profilul
 • Liked: 599
 • Likes Given: 3044
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #23 : 19 Februarie 2015, 09:39:11 »
 Regret, nu am avut vreo intentie de bruiaj al subiectului, doream sa transmit ca Gods trebuie kill doar cand stam face to face dar am alunecat aiurea spre ...

Oricum daca intre Isis si extraterestrii nu poate fi facuta vreo legatura, cineva  spunea pe aici ca in spatele lui Putin s-ar afla niste ET de o anumita factura care trag de sfori ! :wink:
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #24 : 19 Februarie 2015, 10:12:31 »
Regret, nu am avut vreo intentie de bruiaj al subiectului, doream sa transmit ca Gods trebuie kill doar cand stam face to face dar am alunecat aiurea spre ...

Oricum daca intre Isis si extraterestrii nu poate fi facuta vreo legatura, cineva  spunea pe aici ca in spatele lui Putin s-ar afla niste ET de o anumita factura care trag de sfori ! :wink:
:lol: "Cineva"-ul ala nu spunea o parere personala, ci doar dadea linkuri spre IPOTEZE ale altora. Mai clar, ma repet (c-am mai zis-o): desi orice-i posibil, JE ramin in continuare la ideea unei circareli globale SI in Ucraina (pe linga Libia-Egipt-Siria-Yemen-ISIS/IL etc.), jucate-n coniventza cu rusii de catre NATO-UE-americani. Afisul NAZA-Mission ISS nr.45 e de fapt si el un indiciu (nu dovada totusi) in sprijinul opiniei mele.

...Si uite cum ma ajuti totusi, frate SLEAH, sa fac legatura cu alte ipoteze... prea complicate ca sa fie citite macar. :-D
Incep cu prima: JEDI-ficarea asta simbolica pare deci sa sune ca o declaratie de rezbel adresata ...anumitor E.T. (nu ma-ntrebati din care anume rasa, ca habar n-am.) Evident ca nu doar de catre cei 6 astro/kosmonavti ISS si nici macar din directia Omenirii (1.0 + 2.0) de capu' ei, ci [probabil] in aliantza cu Supra-Sforarii bastinasi - in sens de responsabili cu Recolta Gradinii Terra. :-(

Umflarea brusca a bugetelor "apararii" (iar sanchi, ca orice arma-i circumscrisa agresivitatii) tuturor partilor implicate-n circareala asta militarista - care presimt ca va ramine "rece spre caldutza" - are deci dupa mine un cu totul alt scop decit caftelile noastre uzuale (tribaliste, religioase, pe resurse ori influentze, nici nu mai conteaza scopurile afisate, ca-s doar perdele de fum).

Ne asteapta asadar fara indoiala vremuri mai mult decit interesante incluzind un anume gen de Disclosure, dar prapastia dintre aparentza viitoarelor vanzoleli vizibile si manevrele din spatele lor va fi, zic eu, la fel de profunda ca-n cazul ultimelor doua rezbeluri mondiale.
To be continued...

P.S. Un argument in plus (desi la fel de simbolistic-speculativ): adevaratele nave ale Aliantzei Terrane sint sugerate clar (dupa mine cel putin) in acelasi poster de triunghiul isoscel central (ala cu cartea deschisa la baza), care reproduce cu precizie forma / proportiile sifonate recent cu schepsis aluziv de citiva insideri despre "dreadnought-urile" gigantice din Solar Warden. :star: :ufo:
Sa nu va mire deci daca NASA va taia in continuare abrupt - si mai des decit pina acum - transmisiunile live-feed-ului ISS. 8-)
« Ultima Modificare: 19 Februarie 2015, 10:25:37 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi adevarul ET-ozenistic interzis mass-mediei "normale"?
« Răspuns #25 : 19 Februarie 2015, 12:58:58 »
http://nasawatch.com/archives/2015/02/yet-another-pla.html
...E o alta stire care se pupa fie si numai circumstantial cu prezumtiile de pina acum (desi comentariile de pe site-ul care NU apartine NASA demonstreaza naivitatea - ca sa nu-i zic altfel - science-freak-silor de pe toate meridianele.)

Mai clar (desi pe scurt deocamdata) e vorba de o reuniune-conferintza f.f. elitista - v. http://mapsandgaps.org/  , unde participarea e anuntata ca fiind doar pe baza de invitatii la "Pioneering Space National Summit - Washington DC, February 19-20, 2015"

N-o sa aflati oricum decit generalitati fade daca intrati pe pagina web a fundatiei organizatoare -  http://newworldsinstitute.org/ - si nici macar  pe website-ul... fundatiei de la baza fundatiei :-D "Institutului Noii Lumi" (hibride? :-)) - n-are rost sa va mai zapacesc insa si cu numele asteia, care sponsorizeaza si alte misculatii oculte din alte fundatii aproape de nimeni cunoscute, preocupate inclusiv de continuarea studiilor cuantico-hiperloop-istice ale unui anume ex-nazi-savant fara maini. 8-)
« Ultima Modificare: 19 Februarie 2015, 13:14:02 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,687
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1390
 • Likes Given: 4043
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #26 : 19 Februarie 2015, 16:26:59 »
The first annual Pioneering Space National Summit is brought to you by:
The New Worlds Institute,  The Heinlein Trust, and the Lunar and Planetary Institute
VIP Reception Sponsor:
Coalition for Space Exploration
Contributing Sponsors:
ViviSat, GHG Corporation, XISP
Participating Organizations:
Commercial Spaceflight Federation, EarthLight Foundation, Explore Mars, SEDS, National Space Society, Silicon Valley Space Center, Space Frontier Foundation, Texas Space Alliance, Texas Space Foundation, AIAA, AAS
......................
Am intrat de curiozitate in site-ul celor care organizeaza acest summit si am cules datele de mai sus. Curios cum toti, dar absolut toti se afiseaza declarativ ca fiind "frati" cu tot universul, cercetatori ai luminii, ai spatiului fara frontiere dar... nu pot fi "frati" cu cealalta jumatate a lumii terrane care este ignorata la aceasta conferinta - pt ca n-am vazut nici o invitatie spre chinezi, japonezi, rusi sau alte natii care, cu siguranta, au macar un om destept si interesat de acest subiect al spatiului universal.
 - Si asta in timp ce "taxiul" spre ISS este rusesc si ultima descoperire a dronelor din jurul Moscovei https://www.youtube.com/watch?v=ncPYlUHItNo ne-a lasat cu "gura cascata"(cel putin pe mine, care nu ma asteptam la o punere in practica a conceptelor lui Tesla la acest nivel si mai ales la rusi ...)
 - Sau poate ca asta e motivul inventiei celor 2 bau-bau planetari (ISIS si situatia din Ucraina) - ca o campanie de pedepsire a celor care au avansat in tehnologie mai mult decat e permis omenirii - asa cum au fost pedepsiti nemtii, prin tararea in ww2 si atrocitatile lui - dupa ce au depasit un anumit nivel de cunoastere tehnica (vrill, "clopotul", rachetele V2 etc etc ).

N-am priceput insa cine e "savantul fara maini" - sa fie unul care a vazut prea de aproape sabiile JEDI ? :rainbow:

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Vezi Profilul
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3807
 • Likes Given: 12313
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica rezervata unor "Bilderbergi Cosmici"??
« Răspuns #27 : 19 Februarie 2015, 20:42:41 »
Bune sapaturi, colega Ganditor, dar nu tocmai utile, fiindca nu doar prezentza unora ca cei numiti de tine n-a fost permisa la conferintza asta (in derulare si maine), ci nici a vreunui jurnalist - clar deci ca-i vorba de un Bilderberg Kozmik. 8-)

La fel de sarace-s datele conexe fizicianului Burkhard Heim - http://en.wikipedia.org/wiki/Burkhard_Heim  - ca despre el si "sapaturile" mai eficiente decit ale noastre facute de AIAA pe tema teoriilor lui unificatoare ("about everything") vorbeam. Omu' nu doar ca-si pierduse la 19 ani ambele minutze lucrind cu noi explozibili, dar la 18 ani statea de vorba regulat cu Der Grosse Heisenberg pe tema bombelor H "curate" si alte nimicuri d-astea. :wink:

Poate si faptul ca ramasese de-atunci aproape orb si total surd l-a condus spre o recluziune cumva benefica ideilor lui "demente" (pentru mai toti fizicienii contemporani lui). Teoriile "hiperdimensionale" ale lui Heim au fost insa cu o probabilitate de 101% dezvoltate dupa WW-II, dar in cu totul alte universitati decit astea producatoare de conformism docil.
Iar abordarea explorarii cosmosului pe linia Von Braun-Oberth-NASA-Korolev-Rosskosmos pare un sotron de gradinitza pe linga ideile nazi-orbului ciung, care ar permite cica zborul superluminic :star: - zic unii mai... fizicieni ca mine-n orice caz.
Indiciu tengential: "During the 1955 holiday week of Thanksgiving Day, the New York Herald Tribune, and The Miami Herald carried announcements about the completion of contractual arrangements between Burkhard Heim and Glenn L. Martin Company. Heim was to assist them with their gravity control propulsion project.[9] The news about Heim's contract was among several revelations that had been published during the period of intensified United States gravity control propulsion research (1955 - 1974)"

Aceeasi AIAA a sponsorizat de fapt si conferintele Dr. Harold "Sonny" White - sef la NASA pe felia "warp drive", :ufo: dar n-are rost s-o mai lungesc cu toate sub-tentaculele starii actuale de intrare intr-o noua era - nu si pentru noi-amarastenii insa.

Care sintem "interesanti" pentru EI doar ca subiecti pasivi ai aplicarii regulei LOR atit de simple si perverse simultan de milenii:
Socializati cheltuielile si privatizati profitul ! :evil:
« Ultima Modificare: 19 Februarie 2015, 20:57:57 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,687
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1390
 • Likes Given: 4043
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #28 : 19 Februarie 2015, 21:10:09 »
 

Adica in activitatea stiintifica a acestui personaj real sa fie "inspiratia" pentru trilogia "inapoi in viitor " ? (asta ca o paranteza comica la comentariile de pana acum ...sau poate ca e mai mult )


Teoria Quantum Heim http://www.scientificexploration.org/journal/jse_06_3_auerbach.pdf
« Ultima Modificare: 19 Februarie 2015, 21:26:35 de Ganditorul »

Offline xperyens

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 1,026
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 724
 • Likes Given: 1740
Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
« Răspuns #29 : 20 Februarie 2015, 01:45:41 »
corp or natii? sau corp orati va rog :) Adica corpu' sau natia  :evil: Mass mess media ...