Autor Subiect: Alt tip de extraterestrii  (Citit de 51541 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,677
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2492
 • Likes Given: 5437
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #75 : 13 Martie 2013, 00:33:26 »
Fara suparare colega @jean insa ti-ai dat singur raspunsul, nu?
Eu cred ca eterul nu exista in relitate. Este o plasmuire a minti noastre in efortul nostru de a intelege lumea. Universul este infinit, mai mult de cat intelegem noi in timp si spatiu. Ce credem noi ca este eter este de fapt o manifestare materiala subtila - energetica a universului in care traim.
Inlocuieste eterul cu ceea ce trebuie de la acest subiect.

Sau pur si simplu asistam periodic sau nu la o glisare de planuri intre doua sau mai multe taramuri . :-D
Evident, parerea mea...

Offline andrei

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 359
  • Vezi Profilul
 • Liked: 10
 • Likes Given: 1346
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #76 : 13 Martie 2013, 02:29:05 »
  Pur si simplu,parerea mea:-Suntem un soi de creatie,a unei super civilizatii,sau a mai multor rase extraterestre,care ne tin sub observatie.Cred ca nu se amesteca sau evita sa se amestece cat mai mult posibil in viata noastra,pentru a nu incalca un pact sau o intelegere care exista intre ei,sau care li sa impus de catre o entiate sau o alta rasa mult mai evoluata,care dicteaza cum merg treburile peste tot.Ceva de genul:-  Rezervatia lui X. Orice fel de interventie neautorizata strict interzisa! Orice incalcare se pedepseste cu..?? cine stie ce :? oricum ceva naspa rau de tot.
  De unde trag concluzia? Cei care au avut curiozitatea sa urmareasca emisiunile despre manuscrisele lui Codrin Stefanescu,au observat ca la un moment dat apare o relatare despre o caravana si niste arabi,care s-au intalnit cu un extraterestru. Arabii s-au speriat de moarte,crezand ca au dat peste niste duhuri care ii vor ucide.Dar stupoare. Extraterestrii le-au spus ceva de genul:,,Va rugam sa ne scuzati ca am fost cam neatenti si sa intamplat sa ne vedeti si sa va speriati.Voi nu trebuia sa ne vedeti,a fost vina noastra,dar sa stiti ca noi nu avem voie sa va deranjam,iar cei de care va este frica (duhurile sau djinii)nu sunt de ai nostrii."
  De aici si o alta concluzie,ca exista totusi si unii care nu prea tin cont de avertismente si cam calca prin rezervatie.Un fel de tigani la lebede austriece, ca sa spun asa :-D :-D
  Ar fi si o ipoteza sustinuta de altfel si de religii.Mai prin toate religiile se spune ca am fi creatia lui Dumnezeu.Unde Dumnezeu=Entitatea Suprema.Acum sa luam in considerare declaratiile Vaticanului (care stie multe :-D) si care sustinea prin gura preotului iezuit George Coyone ca exista viata extraterestra si a astronomului(tot popa si asta)Jose Luis Funes,licentiat in astrofizica si in teologie membru al VATT(VATICAN ADVANCED TECHNOLOGY TELESCOPE) ca,,Extraterestrii exista si sunt fratii nostrii", inseamna ca si e.t.-ii sunt ,,creatia lui Dumnezeu" adica un fel de frati de-ai nostrii mai mari si mai destepti(deduc eu din simplul fapt ca ei au venit pana aici la noi iar noi am ajuns ioc pana la ei) :-D
  Atunci posibil ca sa existe o lege valabil universala data de AL Batran :-D in care sa se spuna clar ca toti copii lui nu au voie sa-si dea la gioale intre ei si de care noi sa nu avem inca habar.
   Din asta rezulta ca ei ar fi deci pe aici pe post de bone pentru fratiorul mai mic si mai retardat, pe care il pazesc ca sa mai creasca si sa nu patesca doamne fereste ceva,adica sa nu-si inghita suzeta,sa nu cada din pat, sau sa nu se joace cu chibriturile. :lol:
  Parerea mea bineinteles!
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Offline Ganditorul

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,690
  • Vezi Profilul
 • Liked: 1377
 • Likes Given: 4093
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #77 : 13 Martie 2013, 06:42:15 »
Citat
AL Batran :-D in care sa se spuna clar ca toti copii lui nu au voie sa-si dea la gioale intre ei


Si atunci DE CE noua ni se permite sa "ne dam la gioale" exact pe motivul contestarii existentei lui "Al Batran" - adica pe teme religioase in care numai Dumnezeul meu e bun...al tau e rau si barbar, si pentru asta "am dreptul (si datoria) sa te omor" ...

Offline andrei

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 359
  • Vezi Profilul
 • Liked: 10
 • Likes Given: 1346
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #78 : 13 Martie 2013, 18:57:48 »
  Noi ne ,,jucam".Din punctul lor de vedere conflictele noastre sunt minore.Cred ca nu intervin decat atunci cand se depaseste o anumita masura.Probabil se considera ca un conflict care nu pune in pericol specia sau viitorul planetei este pentru ei lipsit de importanta.Cateva zeci sau sute de mii de indivizi mai putin din 6 miliarde nu cred ca pune in pericol specia umana.Poate ca asa cum urmarim noi animalele din rezervatii,atunci cand se mananca sau se omoara intre ele si ei stau,observa,analizeaza si intervin numai in anumite situatii care devin critice,gen accidente nucleare,caderi de meteoriti periculosi,atacuri ale altor specii de e.t.Poate au intervenit si in razboaie noastre atunci cand situatia o cerea din punctul lor de vedere
  Nu stim cat de adevarate sunt supozitiile cu privire la faptul ca au avut interventii la Cernobil si Fukushima,sau in cazul meteoritului de la Celiabinsk dar daca este adevarat,probabil ca numarul acestor interventii in ajutorul nostru de-a lungul istoriei este mult mai mare.Precizez ca asta este doar o ipoteza... sa zicem a mea,cu privire la ce sunt acesti e.t.Poate fi adevarata sau falsa...sau partial adevarata.Totusi mult mai interesant mi se pare sa incercam sa aflam scopul pentru care ei trudesc aici pentru noi...daca au vre-un interes,,personal" sau reprezinta interese mai inalte,sau o fac pur si simplu ca asa le cere religia lor de ,,frati intru Domnul" adica din perspectiva ,,Bunului Samaritean"...bineinteles in varianta ca ipoteza mea ar fi cat de cat aproape de adevar.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Offline jean

 • Consacrat
 • *****
 • Mesaje postate: 1,776
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
  • DFI Recreativ
 • Liked: 364
 • Likes Given: 209
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #79 : 13 Martie 2013, 22:02:14 »
Am facut postarea de mai sus la acest subiect cu o anunita intentie. Am vrut sa scot in evidenta ca, tinand cont de sursele prezentate mai sus se pare ca, in cazul acestor contacte nu s-a schimbat mai nimic in timp. La fel cum am citit in anumite cazuri mai vechi, la fel se intampla si in 2012 si probabil 2020. Am mai vrut sa subliniez varietatea absurda de entitati banuite de noi a fi de natura extraterestra. Realitate care din punctul meu de vedere nu se justifica. Eu inclin sa cred ca, alta este natura reala a acestor fenomene desi nu exclud ca o mica parte sa fie de natura extraterestra. O parere mi-am expus-o la sfarsitul acelei postari. Probabil am copiat prea mult din articole respective. Am incercat sa reduc la minim, dar totusi sa ramana ideea de baza. Cred ca a fost greu de citit. Ma interesa parerea voastra in sensul celor prezentate mai sus dar observ ca discutia a deviat ca de obicei.
Totusi vreu sa multumesc celor care au facut efortul si au incercat sa raspunda.
Mult mai interesant mi se pare sa incercam sa aflam scopul pentru care ei trudesc aici pentru noi...daca au vre-un interes,,personal"
Ei trudesc pentru noi?.......Eu zic sa nu ne imbatam cu apa rece. Cred ca ne credem prea importanti, rotita magica fara care se opreste mecanismul.
Interes personal?.....Nu cred, nu face fiecare ce vrea, asa de capul lui. Poate interesul grupului din care face parte, asta este cu totul altceva.
Citat
sau reprezinta interese mai inalte
Asa parca suna mai bine. Pacat ca, nu stiu daca vom afla vreo data care sunt acestea. Ne avantajeaza si pe noi sau sunt in detrimentul nostru?
In numele religiei lor? Iar nu cred. Nu avem dovezi ca ei ar avea o religie. La ce le-ar folosi?...
Adevarul este dincolo de noi

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,677
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2492
 • Likes Given: 5437
Re: Alt tip de extraterestri
« Răspuns #80 : 13 Martie 2013, 22:37:22 »
1- Daca luam in discutie aspectul fizic real si palpabil impresia mea e ca nu putem vorbi de extraterestri fara sa ne includem in acest concept pentru ca nu pot fi negate anumite radacini - genetice .
2- Daca luam in discutie aspectul fizic aparent si  la fel de real - adica ochii vad ceva iar in realitate este alta forma acolo , impresia mea concorda cu cea a colegului @jean si anume forma aleasa este cumva automata functie de mentalitatea si gandurile cele mai intime ale subiectului - ganduri accesate dintr-o zona foarte veche a creierului uman. Altii , acceseaza zone mai recente - vezi aparitiile Fecioarei sau ale diversilor sfinti . Asemenea relatari se intalnesc si in Biblie sau Coran.
3- Daca luam in discutie aspectul ''imaterial''cu forme umane , umanoide sau fantastice , aici cred ca avem de a face cu aceeasi interfata ca si la punctul doi.

Peste toate se suprapune ipoteza care zice ca diversele forme observate nu sunt altceva decat ''umbra'' tridimensionala a unor entitati ce vin din spatii cu mai mult de 3 dimensiuni :-D

Cat de importanti suntem? Cred ca suficient de importanti , nu neaparat la scara galactica dar pe aproape  :lol: . Prea multe vizite consemnate din cele mai vechi timpuri si pana azi, prea multe urme nelalocul lor in contextul in care au fost gasite , prea multe legende care toate converg spre anumite concluzii .
  Daca mai adaugam si resturile altei civilizatii - si viitorul o va demonstra- de pe Marte concomitent cu niste artefacte de pe Pamant - care dupa parerea mea vor aparea intr-un oarecare viitor  :-D atunci treaba este cam complicata .
 Iar cireasa de pe tort este prezenta subtila a unor '' ingineri'' temporali prin zona  :roll:
 Cert este dupa mine ca nu prea suntem in jurisdictia nimanui  :evil: Suntem o colonie care a ramas fara legaturile cu baza si care a evoluat pe cont propriu .
 Parerea mea ...

Offline kandaon

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 471
  • Vezi Profilul
 • Liked: 579
 • Likes Given: 777
Re: Alt tip de extraterestri
« Răspuns #81 : 13 Martie 2013, 23:03:38 »


Cat de importanti suntem? Cred ca suficient de importanti , nu neaparat la scara galactica dar pe aproape  :lol: . Prea multe vizite consemnate din cele mai vechi timpuri si pana azi, prea multe urme nelalocul lor in contextul in care au fost gasite , prea multe legende care toate converg spre anumite concluzii .
  Daca mai adaugam si resturile altei civilizatii - si viitorul o va demonstra- de pe Marte concomitent cu niste artefacte de pe Pamant - care dupa parerea mea vor aparea intr-un oarecare viitor  :-D atunci treaba este cam complicata .
 Iar cireasa de pe tort este prezenta subtila a unor '' ingineri'' temporali prin zona  :roll:
 Cert este dupa mine ca nu prea suntem in jurisdictia nimanui  :evil: Suntem o colonie care a ramas fara legaturile cu baza si care a evoluat pe cont propriu .
 Parerea mea ...

Ar fi interesant intradevar un top al teoriilor
Pe langa cea de mai sus a colegului fiulploii, cu colonia care a ramas fara legaturile cu baza si care a evoluat pe cont propriu (nu se cotrazice asta putin cu

 "Cat de importanti suntem? Cred ca suficient de importanti , nu neaparat la scara galactica dar pe aproape  :lol: . Prea multe vizite consemnate din cele mai vechi timpuri si pana azi, prea multe urme nelalocul lor in contextul in care au fost gasite , prea multe legende care toate converg spre anumite concluzii . "?

Ar mai fi din ce am citit, auzit etc

- colonie penitenciar, oamenii (aia vechi) au fost adusi aici, li s-a sters memoria aia veche despre cine erau de fapt, li s-a blocat ceva prin ADN pe ici pe colo, sa nu traiasca prea mult sau sa nu aiba cine stie ce puteri spectaculoase sau periculoase etc. si de atunci oamenii sunt asa cum ii stim si astazi
Asta inseamna ca stramosii au pierdut vreun razboi galactic si au fost astfel pedepsiti, ori au facut ei ceva de s-a ajuns la situatia asta.
In cazul asta extraterestrii sunt gardieni care au grija ca "detinutii" sa nu o ia razna, sa nu evadeze sau sa paraseasca "inchisoarea" inainte de termen, sa nu dezvolte cine stie ce tehnologii periculoase etc.
Nu e exclus ca sa fie si altii in "inchisoare" dar care sa fi plecat deja

- ipoteza lui TVM. Oamenii sunt o "cultura" care este recoltata periodic, mai exact corpurile spirituale parca (am citit mai demult cartea). Astea sunt folosite  pentru inmultirea pe cale "de laborator"(in uzine genetice de fapt) a unor civilizatii extraterestre mult mai evoluate (cunoscute ca "zeii" din vechime). In varianta asta extraterestrii sunt niste veghetori sau ingrijitori, niste ciobani etc ce au grija ca "plantatia" sau "stana" cu oile din ea sa nu fie distrusa de vreun meteorit sau niste "berbeci" (mari puteri pamantene) sa nu o ia razna si sa rareasca productia cand nu trebuie

- pamantenii sunt niste "copii" care sunt supravegheati de niste "dadace" mai evoluate

- pamantenii sunt o civilizatie mai noua, descoperita nu cu mult timp in urma (cateva milenii) de extraterestrii care ne tot studiaza sa vada ce ar putea iesi de aici

- varianta de mai inainte, doar ca suntem studiati precum studiem noi animalele in padure, adica pur si simplu din curiozitate, pentru ca suntem inca mult prea departe de alte civilizatii si nu prezentam pericol sau interes ca interlocutori

- oamenii sunt creati prin inginerie genetica pentru a exploata aurul de pe Pamant pentru extraterestrii (varianta cu annunaki a lui Sitchin parca). Sincer, asta mi se pare cea mai nerealista parca

Alte variante sunt binevenite daca mai are cineva
« Ultima Modificare: 13 Martie 2013, 23:04:40 de kandaon »

Offline andrei

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 359
  • Vezi Profilul
 • Liked: 10
 • Likes Given: 1346
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #82 : 14 Martie 2013, 01:57:13 »
  Fara suparare Jean,dar mi se pare ca ai trecut un pic cam superficial peste postarea mea de mai inainte.Eu nu am folosit expresia ,,ei trudesc aici pentru noi "in ideea ca acesti e.t. sunt un fel de slugi ale noastre.Tocmai ,cred ca trudesc intr-un interes personal care daca ne scapa noua la momentul actual,nu inseamna ca nu exista.Tot un scop (altul decat al nostru)ar fi si acela de a munci pentru o alta entitate superioara lor si noua,se subantelege, in interesul propriu si personal al acestei entitati superioare si care superentitate i-ar fi plantat aici pe post de gardieni,supraveghetori sau dadace.
  De acord cu tine ca nu exista dovezi (cel putin nu avem noi cunostinta de asa ceva) ca ar avea vre-o religie.Totusi nu exista nici dovezi ca nu ar avea asa ceva. Si daca au totusi una...iar aceasta religie protejeaza si respecta viata ,posibil sa ne protejeze si pe noi,doar pentru a-si respecta religia lor si nu pentru ca s-au angajat argati la noi.Poftim un exemplu din lumea noastra... a oamenilor:
   Sa spunem ca intr-o zi de iarna gasesti un pui de caine aruncat pe marginea drumului.Nu il ucizi pentru ca esti un om bun,ci il iei si il cresti la tine in curte.Nu stii prea bine de ce l-ai luat,dar in final te atasezi de el. Asta nu inseamna ca esti sluga cainelui,ci numai ca doresti sa nu pateasca ceva...poate sa nu moara inghetat,sau sa nu il calce vre-o masina. Te-ai ales asfel cu un caine, numai pentru faptul ca ai fost invatat si educat sa iubesti animalele.Sau poate ca ai vrut un caine pur si simplu de la care astepti ceva dupa ce creste(sa te apere,sa latre sau sa il pui sa se bata cu alti caini).
   La fel si cu acesti e.t. care ne supravegheaza.Noi nu stim mai nimic despre ei,cum sunt organizati,daca au sau nu o religie,daca lucreaza sau nu pentru alti e.t.superiori lor, daca ne observa si ne protejeaza cu un scop al lor ,sau la ordinul altora, sau poate doar din curiozitate.Pana nu vom stii mai multe,nu putem decat sa lansam ipoteze si sa ne dam cu parerea.Asta nu inseamna ca parerea mea sau a ta ar fi mai putin valabila decat alta... cel putin pana la proba contrarie. :-D
 
 
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Offline NASTASE MIHAIL

 • Cool Junior
 • **
 • Mesaje postate: 47
  • Vezi Profilul
 • Liked: 27
 • Likes Given: 6
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #83 : 18 Martie 2013, 01:55:22 »
Se spune ca sintem creatia arcturienilor, ce mai avansata rasa din univers. Rasa de care se tem toti extraterestri.
De de aceea avem viitorul asigurat.
Arcturienii sint acele fiinte cu figuri putin batrinicioase.

Offline AdarM

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 312
  • Vezi Profilul
  • Bijutierul meu
 • Liked: 18
 • Likes Given: 123
Re: Alt tip de extraterestrii
« Răspuns #84 : 18 Martie 2013, 13:41:05 »
Se spune ca sintem creatia arcturienilor, ce mai avansata rasa din univers. Rasa de care se tem toti extraterestri.
De de aceea avem viitorul asigurat.
Arcturienii sint acele fiinte cu figuri putin batrinicioase.
...si poarta camasi in carouri, uneori de culoare bej.
(N-as vrea sa interpretati comentariul meu drept unul malitios, pur si simplu am auzit chestia de la acelasi individ care-i descria pe arcturieni intr-un context largit)
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,677
 • Gen: Bărbat
  • Vezi Profilul
 • Liked: 2492
 • Likes Given: 5437
Re: Alt tip de extraterestri
« Răspuns #85 : 20 Martie 2013, 02:42:54 »
.. colonia care a ramas fara legaturile cu baza si care a evoluat pe cont propriu (nu se cotrazice asta putin cu

 "Cat de importanti suntem? Cred ca suficient de importanti , nu neaparat la scara galactica dar pe aproape  :lol: . Prea multe vizite consemnate din cele mai vechi timpuri si pana azi, prea multe urme nelalocul lor in contextul in care au fost gasite , prea multe legende care toate converg spre anumite concluzii . "?
Daca civilizatia de baza care a instituit colonia a disparut in negura spatiului si cutele timpului din cauza - sa zicem- distrugerii/disparitiei sau imposibilitatii de comunicare /mentinere caii de aprovizionare/comert sau din cauza unui exil iar vizitatorii ulteriori nu au nici o cunostiinta despre existenta celor de aici atunci nu e nici una bucata contradictie.
  Sau un alt exemplu al motivului disparitiei legaturii colonie-baza : venirea colonistilor din alta galaxie- pur si simplu. Sau din alt Timp.  :-D
  Si ca sa continui cu patinarea pe subiect , zic ca au fost colonizate cel putin doua planete din sistemul solar cu avanposturi pe o parte din celelalte . Prin anii '80 tin minte ca aparuse o stire despre identificarea unui obiect misterios care ''plutea'' in deriva in centura de asteroizi si care nu putea fi identificat ca fiind asteroid.
  Iar arca lui Noe poate fi pur si simplu o alegorie la depozitul de gene al expeditiei respective - data fiind universalitatea mitului potopului de-a lungul Terrei, la culturi diferite si in timpi si timpuri diferiti/e.
 Parerea mea.. ca asa e frumos de specificat, nu?  :wink: