Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Evenimente OZN în lume => Subiect creat de: maya din 24 August 2006, 00:00:35

Titlu: OZN convoi in Moscova
Scris de: maya din 24 August 2006, 00:00:35
17.08.2006     Source:    pravda.ru
   Ieri (16.08.06), cativa oameni care zburau din orasul rusesc Volgograd spre Moscova au fost martorii unei situatii neobisnuite.
   UFOs convoy planes in Moscow
   Prima care a observat ET a fost Eugenia Kazarinova. Ea a fotografiat accidental "invisibil" UFO care urmarea avionul. Eugenia K. nu a vazut nimic alceva decat un minunat peisaj afara, prin fereastra, dar cand a facut cateva fotografii a observat lumini ciudate in acele fotografii.
Ea s-a ingrijorat si a aratat aceste fotografii si altor pasageri. Acestia au inceput si ei sa faca poze folosind aparatele lor foto si telefoanele mobile. Straniile lumini apareau in aproape toate celelalte poze.
Pasagerii au devenit panicati din cauza acelor lumini care apareau ca si cum ar fi fost un alt avion dar nu putea fi observat cu ochiul liber.
Astazi expertii nu pot oferi nici o explicatie oficiala a acestui straniu fenomen. Cativa dintre ei spun ca ar putea fi o reflectie a aceluiasi avion dar fotografiile resping aceasta ipoteza.
Ufolog.ru
Pravda.ru
(http://i63.photobucket.com/albums/h144/vesta1_photos/lights2.jpg)
Titlu: Raspuns: OZN convoi in Moscova
Scris de: AdiM din 27 August 2006, 18:21:25
Astazi expertii nu pot oferi nici o explicatie oficiala a acestui straniu fenomen. Cativa dintre ei spun ca ar putea fi o reflectie a aceluiasi avion dar fotografiile resping aceasta ipoteza

Am mai auzit de acest fenomen in care, in fotografii, apar lumini sau chiar forme stranii, care nu se vedeau cu ochiul liber, si s-a intimplat asta chiar si in fotografii relativ normale, de pilda cind oameni erau fotografiati intr-o camera inchisa, si nimic nu parea sa explice de unde apar acele lumini sau forme.
Fenomenul e greu de verificat, si de aceea e usor de trecut cu vederea de catre experti.
Cert este ca se intimpla.
O posibila explicatie este ca fiinte din alte lumi/dimensiuni sau cu alta cunoastere decit a noastra, superioara, pot influenta radiatiile luminoase inregistrate fotografic si de aceea pot sa apara pe fotografii urmele lor chiar si acolo unde noi nu le vedem cu ochiul liber.
Probabil un sceptic poate interpreta asta ca un defect fotografic, sau ca o lumina dintr-o sursa nesesizata de fotograf, si totusi asta nu explica multe astfel de poze.

Titlu: Raspuns: OZN convoi in Moscova
Scris de: wlady din 22 Decembrie 2006, 17:36:08
Este chiar ciudata poza ta ! De multe ori in momentul in care ceva nu se vede cu ochiul liber nu exista ! Ochiul poate fi derutat dar nu foarte des, mai ales cand respectivul individ are o vedere buna si gandire corecta ! Camerele foto / video sunt avansate dar totusi ... Inca ma mai uit la poza o sa fac un post mai incolo dupa ce analizez mai bine !
Titlu: Raspuns: OZN convoi in Moscova
Scris de: lylyt_ice din 27 Septembrie 2007, 00:45:25
 Si ce spun expertii nostrii de pe forum...?
Titlu: Raspuns: OZN convoi in Moscova
Scris de: alx din 27 Septembrie 2007, 08:34:02
e foarte greu de spus ceva in afara faptului ca nu poti spune nimic...in primul rand,eu nu cred ca fotografia afisata face parte din cele in cauza...asta parand mai mult o creatie in photoshop,fara exif,fara posibilitate de download...si mai apoi,daca s-au facut atatea fotografii...unde sunt?
  as vrea si eu sa vad 20-30 de fotografii,facute cu 3-5 aparate diferite,cu acelasi subiect....convoiul de ozn-uri...din nefericire,nu avem asa ceva...deocamdata!
   asta e...avem o poveste frumoasa,dar cam atat! deocamdata!
    parerea mea   alx

ps. oricum,e cam mare misterul...de ce nu zice nimeni la ce ora a fost zborul?...eu as zice ca ziua,pentru ca atunci poti fotografia peisaje minunate...fotografia afisata pare a fi facuta noaptea...
   
Titlu: Raspuns: OZN convoi in Moscova
Scris de: Curiosul din 09 Martie 2008, 01:04:11
Seamana cu cercurile jocurilor olimpice, cel putin in ceea ce priveste pozitionarea. Sigur nu survola China?
Titlu: Raspuns: OZN convoi in Moscova
Scris de: maiami din 08 Decembrie 2008, 09:16:50
ceva poze nu ai? :rocket: