Autor Subiect: 31 Martie 1993  (Citit de 2348 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

valo

  • Vizitator
31 Martie 1993
« : 14 Mai 2008, 15:49:40 »
Din cate stiu eu, singurul caz OZN cu dovezi irefutabile. Cazul a fost clasat de catre reprezentantii guvernului britanic ca fiind "Imposibil de explicat, imposibil de negat."

http://www.ufocasebook.com/1993cosfordshawbury.html

valo

  • Vizitator
Raspuns: 31 Martie 1993
« Răspuns #1 : 20 Mai 2008, 10:13:55 »
Se pare ca m-am grabit cand am creat acest subiect de discutie.

Nick Pope, cel desemnat de guvernul Britanic sa investigheze la sange acest caz intrucat devenise o problema de securitate nationala (itinerariul obiectului bifase trei baze militare britanice intr-un timp foarte scurt), a luat in consideratie toate pistele posibile, de la avioane sau alte aparate de zbor ale caror traiectorie s-ar fi intersectat cu traiectoria obiectului necunoscut, pana la sateliti artificiali, meteoriti sau resturi ale rachetelor. Intamplarea a facut ca in acea noapte, cam pe la aceeasi ora, un avion comercial trecea prin acelasi punct prin care a trecut si aparatul neidentificat. Acesta a fost argumentul "forte" pe care "demistificatorul" principal asignat acestui caz se baza, infirmand convingerile lui Nick Pope. "In acea noapte, un avion trecea pe acolo, deci mai mult ca sigur ca oamenii au vazut luminile de noapte ale acestuia si le-au confundat (fortat) cu un OZN, asa cum obisnuieste omul de rand. Pentru mine e un caz inchis." Cam asa sunau cuvintele lui. Ceea ce intentionat omitea (pentru ca nu cred ca era atat de idiot ci mai degraba clever) era faptul ca avionul zbura la o altitudine foarte mare, peste 12.000 metri, iar obiectul necunoscut imens plana la altitudinea aproximativa de 300 metri  :|

Intrebarea mea e, daca acest caz a fost atat de clar, iar rezultatul cercetatorilor a fost cel pe care l-am plasat intre ghilimele in mesajul anterior, nu ar trebui sa fie un imens pas inainte pentru sceptici, cel putin? Adica nu mai este un semn de intrebare, avem o certitudine aici.