Oki, forma de prindere este elegantă, dar cine naiba a văzut dinte de excavator/buldozer din aluminiu, un metal prin excelență moale?
Am mai spus-o și în alte ocazii, până nu se lămurește contextul descoperirii, se va bate doar apa-n piuă. Cât despre compoziție, se cunoaște deja că înscrisurile de pe foile de analiză au fost parțial falsificate de Gheorghiță. La un moment dat apăruse un domn de la MJI Cluj, care afirma că e o piesă de avion. Când i-am cerut să arate planul explodat și/sau nr. de referință al piesei, mi-a afirmat cu deosebită candoare că nu deține și nu a deținut niciodată un astfel de plan. Era așa, o părere a lui, preluată în pripă de presă...
Din fericire, în afară de piesele artizanale, restul se fac după un proiect tehnic. Dacă @prodcomb va veni cu unul, e campion. Însă, cel puțin a căuta după compoziția aliajului e pierdere de vreme în lipsa unei noi expertize, extrem de improbabilă.
PS. A observat cineva diferențele majore dintre schița lui Gheorghiță și piesa propriu-zisă? Care e explicația?