[...1)], dar am citit putin aici.
[...2)] Ma gandeam totusi la un continut mai credibil, la un nivel mai ridicat al postarilor.
Dar, din cat vad, alta a situatia aici si nu cred ca o sa ma acomodez.
1. Intr-o logica simpla, dupa afirmatia
"am citit putin aici" n-ar fi trebuit sa mai postezi
nimic, stimata colega nou-aterizata pe corabia dementilor.

Si nici sa mai primesti vreun feed-back.
Cred insa ca reply-urile colegilor au fost motivate de impresia c-ai avea mintea la purtator (spre deosebire de alte "stele cazatoare" si/sau
astral-calatoare 
din istoria RUFOn) - e si-a mea de fapt, asa ca-ti raspund si eu, fara vreo urma de intentie moralizator-paternalista totusi.
2. Si forumul asta e-n definitiv o sectiune prin societatea romaneasca (clar ca aia alfabetizata, ba chiar mai mult de-atit), asa ca nu vad ce mari surprize ai putea avea - repet, numai si numai dupa "disecarea" lui la singe, chestie nu tocmai usoara ce-i drept.
Nici... prapastiile de nivel dintre unele (multe) si altele (putine) postari n-ar trebui sa te contrarieze, aceleasi discrepantze colcaind prin alternantza noastra deal-vale - de la blondele lu' Dan Negru versus Prunariu, Puric ori Vadim - you name it - si pin' la binomurile etnice tip Bercea Mondial-Madalin Voicu (nu, nu-s
politically correct vreodata).
P.S. Iertare-bis, da' cred ca expui alte oximoroane cind cataloghezi drept aberanta
ipoteza (ca asta si e, nu vreun verdict) ET-iilor vietuitori prin Soarele

... la fel de banuit, nu si proclamat c-ar fi un
Stargate RECE, cu emisii pur electromagnetice, simultan cu afirmatia ca vrei sa proiectezi o tehnologie de... impletit lumina.

Laudabila initiativa, nici vorba, darrr... chiar nu vad de ce-ar fi "aberanta" prima perspectiva, iar a ta - nu.
P.S.2: M-a distrat cumva si pasajul
"Daca spun asta prietenei mele, suna la ambulanta si va cere internarea mea."Fara sa intru (din nou) in controversa definirii "normalitatii psihice", mai zic doar ca mi-a adus aminte ca-s dator cu deschiderea unui topic axat si pe tema asta - fiindca-i deja pericoloso ultimul trend
oficial lansat de NWO,

conform caruia orice simptom de... contestare a regulilor/autoritatii ar trebui sa ne conduca direct la balamuc.